Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2014 - Anul XIX, nr. 212 (5721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Scaunul viceprimarului PNL al municipiului Fălticeni se clatină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul PNL al municipiului Fălticeni, Gheorghe Aldea, ar putea fi schimbat din funcţie în perioada imediat următoare. Ipoteza a fost avansată chiar de şeful său pe linie administrativă, primarul PSD, Cătălin Coman, după şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului Local Fălticeni în care trebuia să se voteze proiecte importante pentru comunitate, şedinţă la care viceprimarul a absentat. „Îmi pare rău să o spun, domnul viceprimar al municipiului putea să fie prezent şi să voteze cum doreşte, cu atât mai mult cu cât are atribuții pe linie de serviciu. Din păcate, o spun cu toată responsabilitatea, prima dată oficial şi public, că funcţia domnului viceprimar este în pericol. Un viceprimar trebuie să facă tot ceea ce trebuie pentru municipiu şi pentru cetăţeni. Suntem o echipă cu bune şi rele, cu diferenţe doctrinare, dar mi se pare de neacceptat ca viceprimarul municipiului să chiulească de la o şedinţă de consiliu. Cred că şi cetăţenii vor fi de acord cu demersurile pe care le vom întreprinde pentru înlocuirea dumnealui”, a declarat Coman.

El a arătat că la reuniunea deliberativului local au participat doar doi din cei opt consilieri ai Alianţei Creştin-Liberale (ACL), Gheorghe Arteni, de la PDL, şi Constantin Bulboacă, de la PNL, ceilalţi părăsind plenul la începutul şedinţei. În aceste condiții, proiectele propuse de executiv nu au mai fost aprobate, neavând cvorumul necesar. Primarul a amintit de proiectul privind alocarea a 150.000 lei pentru executarea parţială a unei sentinţe civile pronunţate de către Judecătoria Fălticeni în 2009, rămasă definitivă şi pentru care s-a început executarea silită, proiectul care prevedea construirea unui loc de joacă pentru copiii de la Şcoala Gimnazială “Al. Ioan Cuza” şi proiectul privind repartizarea de fonduri pentru plata unor drepturi salariale către cadrele didactice, drepturi câştigate în instanţă, pentru plata concediilor de odihnă la Serviciul salubritate, realizarea alimentării cu apă pe strada Petru Rareş şi reabilitarea trotuarelor din zona noului sediu al Judecătoriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scaunul viceprimarului PNL al municipiului Fălticeni se clatină.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Scaunul viceprimarului PNL al municipiului Fălticeni se clatină4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei