Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2014 - Anul XIX, nr. 107 (5616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Politic

Orest Onofrei, candidatul PDL pentru Parlamentul European, s-a întâlnit cu alegătorii din municipiul şi zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Parlamentul European Orest Onofrei şi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu au fost prezenţi la o întâlnire cu alegătorii din municipiul şi zona Rădăuţi, întâlnire organizată la Casa Municipală Rădăuţi.  

Într-o sală arhiplină, la întrunire participând peste cinci sute de susţinători PDL, gazda evenimentului, primarul PDL de Rădăuţi, Aurel Olărean, le-a urat bun venit tuturor în „capitala Bucovinei” şi a afirmat că se simte mândru pentru că municipiul pe care îl conduce este vizitat de „viitorul preşedinte al României, Cătălin Predoiu, cât şi de un viitor europarlamentar, un fiu al zonei, Orest Onofrei”. 

Candidatul Orest Onofrei a ţinut să mulţumească pentru încrederea ce i-a fost acordată vizavi de desemnarea sa în această calitate şi a precizat că experiența acumulată pe scena politică, în Parlamentul României, cât şi în administrația locală, sunt doar câteva argumente care îl recomandă pentru calitatea de europarlamentar. „PDL trăiește, USL nu trăiește...Oamenii au crezut că USL putea să facă ceva pentru ei. Însă cei din USL au pornit certându-ne pe noi şi au sfârșit certându-se între ei. Actualii guvernanți preferă să menţină o stare de dezinformare printre alegători şi de aceea nu doresc ca oamenii să fie informaţi. Însă dacă noi mergem la vot cu neveste, cu copiii majori, cu prietenii, putem obţine un scor bun, care va schimba lucrurile”, a spus Orest Onofrei.

„Pentru noi, bucovinenii, e jignitor să vedem că premierul Ponta amestecă mănăstirile sau simbolurile Bucovinei cu politica. Albastru de Voroneţ nu trebuie amestecat cu roşu de PSD...”, a mai arătat Onofrei de pe scena Casei de Cultură. „Sunt şi mărginean, sunt şi rădăuţean, şi nu îmi voi încheia viaţa politică până când la Rădăuţi va fi şosea de centură, iar la Marginea va fi finalizată canalizarea. De aceea, contez pe sprijinul dumneavoastră şi vă aştept la vot, pentru că e timpul să ne pregătim să avem din nou primar de Rădăuţi, primar de Suceava, ori preşedinte de Consiliu Judeţean”, a încheiat candidatul pentru europarlamentare Orest Onofrei.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, candidatul pentru preşedinţia României, şi-a exprimat tot sprijinul pentru Orest Onofrei şi a afirmat că „ ţara e în cumpănă, pentru că în fruntea ei este un om care nu are respect pentru semenii săi, e vorba de Victor Ponta. Economia e sufocată de taxe, justiţia e lovită de baronii care îl înconjoară pe Ponta...Vă chem să luptăm pentru românii care au dreptul să rămână în Europa”. Liderul democrat-liberal a mai spus că „PDL şi-a recăpătat capacitatea de organizare şi de luptă electorală. Alegerile europarlamentare ne vor deschide drumul spre Cotroceni, spre guvernare...Partidul nostru este singurul care poate da o lovitură fatală partidului roşu...Lumea doreşte şi să construiască în această ţară, nu vrea să vadă numai gâlceavă politică. De aceea am încredere şi sper că la alegerile pentru Parlamentul European vom obţine un scor bun care ne va permite să schimbăm cursul istoriei noastre”, a concluzionat Cătălin Predoiu. 

La evenimentul de sâmbătă, alături de liderii PDL au participat primarii democrat-liberali din zonă, consilieri locali, simpatizanți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orest Onofrei, candidatul PDL pentru Parlamentul European, s-a întâlnit cu alegătorii din municipiul şi zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orest Onofrei, candidatul PDL pentru Parlamentul European, s-a întâlnit cu alegătorii din municipiul şi zona Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegeri, alegeri .... trimis de
(13 mai 2014, 14:22:56
doamne, Suceava - PDL.ul, nu mai are alt personaj pt. europarlamentare? un om tinar, cu idei noi, vrem oameni noi, tineri, ne-am saturat de aceleasi personaje de 25 de ani......
2.   Corect trimis de
(13 mai 2014, 15:24:39
Este omul potrivit la locul potrivit;de ce ?Dumnealui le are cu "vorbitul în limbi"şi este normal la PE să se ceară acest lucru.
3.   OAMENI BUNI SI O GUNOAIE trimis de
(13 mai 2014, 16:29:10
Persoane care merita tot respectul,dar ce cauta gunoaia de olarean printre ei?
4.   Barbut trimis de
(14 mai 2014, 07:50:09
PDL ul s-a dezintegrat. Au mai ramas o mina de scursuri flaminde care se agita aiurea. Adio PDL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei