Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2014 - Anul XIX, nr. 93 (5602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Deputatul Ioan Balan anunță că PDL va realiza o strategie pentru înverzirea Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizației Municipale Suceava a PDL, Ioan Balan, a anunţat ieri că democrat-liberalii din Consiliul Local vor realiza o strategie pentru înverzirea municipiului reşedinţă de judeţ. Ioan Balan a remarcat faptul că, deşi este primăvară, aceasta nu se vede „în verdele pe care îl aşteaptă sucevenii”. Balan a arătat că un oraş verde nu înseamnă o tufă de boscheţi, o iarbă care se ofileşte la doar o săptămână după ce a fost semănată, pomi care sunt verzi doar atunci când sunt plantaţi, iar după două luni se usucă, florile care în loc să fie în parcuri sunt în mâinile unor cetăţeni care le vând în intersecţii. Ioan Balan a declarat că pentru a fi un oraş verde, Suceava are nevoie şi de o Poliţie Comunitară mult mai fermă.

„Cred că dacă Sucevei îi lipseşte ceva din acest punct de vedere, îi lipseşte o viziune pe termen lung. Nu mai suntem în situaţia în care să plantăm salcâm şi tei. Avem nevoie să ne gândim că şi după 20 de ani în Suceava vor mai fi locuitori. Şi cred că şi nouă ne trebuie pentru zona verde a Sucevei o strategie valabilă măcar pentru următorii 20 de ani”, a explicat preşedintele PDL Suceava. El a adăugat că, din păcate, locul verdelui este luat din ce în ce mai mult de cenuşiul care aduce aminte de perioada comunistă.

Ioan Balan a precizat că înţelege faptul că Suceava este un oraş care are puţin teren disponibil pentru amenajarea de zone verzi, însă şi „acel puţin teren care există este înlocuit de betoane pe zi ce trece şi de construcţii noi”. „Nu sunt împotriva construcţiilor noi, dar sunt împotriva haosului şi sunt împotriva pedepsirii viitorului”, a subliniat Balan.

El a spus că tocmai pentru a rezolva toate aceste probleme legate de spaţiile verzi, reprezentanţii PDL din Consiliul Local Suceava vor promova o strategie de înverzire a municipiului reşedinţă de judeţ. „Nu văd cum celelalte partide din Consiliul Local ar fi împotriva înverzirii Sucevei”, a spus Ioan Balan. Liderul PDL Suceava a arătat că această strategie ar urma să fie aplicată începând de anul viitor, pentru ca primăvara din 2015 să fie mult mai verde decât cea de anul acesta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan anunță că PDL va realiza o strategie pentru înverzirea Sucevei.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Deputatul Ioan Balan anunță că PDL va realiza o strategie pentru înverzirea Sucevei5.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei