Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 feb 2014 - Anul XIX, nr. 46 (5555)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Donţu: PSD va continua programul de guvernare al USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu a anunţat că social-democraţii vor continua programul de guvernare asumat de USL. După ce la nivel naţional liberalii au anunţat ieşirea de la guvernare, Ovidiu Donţu şi-a exprimat părerea de rău cu privire la această situaţie, anunţând în acelaşi timp că principiile USL vor fi continuate de PSD prin asumarea programului de guvernare al Uniunii Social Liberale şi care va fi pus în practică de un Guvern restructurat care va fi votat în data de 4 martie în Parlament.

„Vreau să le mulţumesc tuturor militanților USL aflaţi la baza partidelor componente ale acestei uniuni, celor care au pus bazele modernizării României prin principiile agreate de USL. Vreau să-mi exprim regretul că nu am reuşit să ducem până la capăt o parte din aceste proiecte, însă poate avem forţa să finalizăm măcar proiectul de modernizare a Constituţiei României. Şi solicităm să ni se alăture toti cei care cred într-o Românie eliberată de Traian Băsescu şi de sistemul lui securist de subordonare a instituţiilor statului şi de învrăjbire a românilor”, a declarat Ovidiu Donţu.

El a subliniat că PSD trebuie să redea independența tuturor instituțiilor statului, să reia dialogul democratic şi să asigure transferarea creşterii economice şi absorbţia record de fonduri europene în nivelul de trai al românilor. Senatorul PSD de Suceava a remarcat faptul că, din păcate, liderul PNL, Crin Antonescu, a cedat exact în momentul în care USL a început să construiască ceva solid pentru România. Ovidiu Donţu a spus că declaratiile lui Crin Antonescu din aceste momente sunt incomplete şi au în spatele lor alte lucruri şi un proiect politic pe care liderul PNL îl construiește cu alţi parteneri decât PSD. „USL a făcut un PNL puternic. Le urez succes şi să rămână uniţi! Noi trebuie să asigurăm stabilitatea ţării şi să ducem mai departe speranţele oamenilor într-o viaţă mai bună. În anul 2016 vom prezenta raportul de activitate către cetăţeni şi vom primi judecata acestora!”, a încheiat Ovidiu Donţu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: PSD va continua programul de guvernare al USL.
 Vizualizări articol: 1250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu: PSD va continua programul de guvernare al USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei