Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 apr 2012 - Anul XVII, nr. 98 (5003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

Ion Lungu şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul Sucevei şi liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, Ion Lungu, şi-a depus în cursul zilei de ieri candidatura pentru un nou mandat de edil al municipiului reşedinţă de judeţ. Ion Lungu a ajuns la Biroul Electoral Municipal însoţit de preşedintele PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, de deputatul Ioan Bălan şi senatorul Orest Onofrei, de cei doi viceprimari ai săi, Viorel Seredenciuc şi Lucian Harşovschi, precum şi de candidaţii pentru Consiliul Local Suceava. Înainte de a-şi înregistra dosarul de candidatură, Ion Lungu şi-a făcut semnul crucii.

După înregistrarea candidaturii sale şi a candidaţilor pentru Consiliul Local Suceava, Ion Lungu a declarat că „am venit astăzi cu inima deschisă să le cer un nou vot sucevenilor, pe data de 10 iunie 2012, pentru al treilea mandat de primar, cu certitudinea că oraşul Suceava merge într-o direcţie bună şi cu certitudinea că suntem pe drumul cel bun”.

Lungu a spus că în campania electorală nu se va prezenta cu promisiuni în faţa sucevenilor, ci cu fapte şi realizări „care pot fi văzute, pot fi atinse şi pot fi înţelese de fiecare dintre noi”.

Primarul Sucevei a precizat că îşi propune ca pe perioada campaniei electorale să nu se bată în promisiuni cu ceilalţi candidaţi.

„Eu am treabă şi voi lucra la primărie în continuare. Mă voi lupta să rezolv problemele sucevenilor care trebuie să fie rezolvate, indiferent dacă este sau nu campanie electorală. În această etapă de reconstrucţie şi dezvoltare a oraşului Suceava nu am fost singur. Am avut şi am alături de mine o echipă la Consiliul local, o echipă valoroasă, dar şi o echipă la Consiliul Judeţean, cu preşedintele Gheorghe Flutur, alături de care fac un tandem. Şi vreau să-i mulţumesc pe această cale că este alături de mine”, a declarat Ion Lungu.

El a subliniat că cel mai important lucru este că i-a avut alături pe suceveni. „Fiecare, prin gesturile sale, mai mici sau mai mari, a contribuit la dezvoltarea oraşului nostru, a contribuit la binele public. De aceea cred că în continuare trebuie să facem o echipă”, a mai declarat Lungu.

 

Ţinta PD-L pentru Suceava: Funcţia de primar, cei doi viceprimari şi 12 consilieri locali

Tot ieri, la Biroul Electoral Municipal a fost înregistrată şi lista de candidaţi ai PD-L pentru Consiliul Local Suceava. Ion Lungu a precizat că 14 dintre cei 16 consilieri actuali ai PD-L Suceava se regăsesc pe noua lista de candidaţi. Lungu a subliniat că PD-L vine în faţa alegătorilor suceveni şi cu nume noi de candidaţi, printre care şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, Liviu Cîrlan, şi adjunctul Inspectoratului Şcolar Vasile Monacu.  

„Aici discutăm în primul rând de oameni profesionişti. Ţinta noastră rămâne aceeaşi, funcţia de primar, cei doi viceprimari şi 12 consilieri locali”, a spus Ion Lungu.

 

Lista completă a candidaţilor PD-L pentru Consiliul Local

Lista PD-L de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava este deschisă de Ion Lungu, urmat de cei doi viceprimari, Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc. Începând de pe locul patru, pe lista de candidaţi PD-L pentru Consiliul Local Suceava se regăsesc Gheorghe Onofrei, Vasile Monacu, Liviu Cîrlan, Adrian Ciobanu Timofi, Cristian Creţu, Niculai Barbă, Costel Tătăranu, Daniel Ungurian, Liviana Enea, Cristin Ursu, Vasile Barabaş, Aurelia Petcu, Liviu Andreescu, Constantin Ionesi, Bogdan George Păstrăv, Mihaela Pohoaţă, Florin Iordan, Daniel Murariu, Maria Sica Rusu, Valentin Huianu Airinei, Lazăr Tipa, Cristian Sapariuc, Constantin Ciurlă, Ciprian Creţu, Adrian - Laurenţiu Popovici şi Florin Tcaciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Sucevei.
 Vizualizări articol: 592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Ion Lungu şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat de primar al Sucevei1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LANSAREA PERFECTA trimis de
(28 apr 2012, 11:41:14
Faptul ca a cazut puterea portocalie reprezinta un imbold perfect pentru Lungu
Asteptam cu interes auditul corpului de control al primului ministru la Primaria Suceava.
2.   Lungu are fapti si rializari... trimis de
(28 apr 2012, 18:16:57
Are "fapti si rializari care pot fi vazute,pot fi atinse,"...dar nu pot fi intelese!
Asteptam sa-si ia oul si sa se duca la Prelipca primar!
3.   Pot fi vazute,pot fi atinse dar nu pot fi intelese trimis de
(28 apr 2012, 18:29:11
Cred ca aici se referea la gropile care brazdeaza Suceava .Nu pot fi intelese nici de masini,nici de soferi.Se referea si la capacele de canal asfaltate de puscariasu Puscasu.Cine sa le inteleaga?? Dar bordurile si pavelele Symetrica?Ele nu pot fi vazute nici atinse deoarece sunt inlocuite la 5 secunde de la montare.Cine sa le mai inteleaga???
4.   Mi-e sila de voi, retardatilor! trimis de
( 1 mai 2012, 22:44:27
Fapte si realizari ce pot fi atinse:
-mizeria de pe strazi, care nu se explica, avand in vedere ca platim destul de mult pentru ea, fata de alte orase, care arata mai curat
-pavelele symetrica, alea de se schimba des
-mai nou si bordurile symetrica
-la intrarea in burdujeni astazi s-a lucrat toata ziua, si au fost scoase....cam 20 de metrii de borduri...inlocuirea proabil se va face pana la alegeri
-sa nu uitam de proiectul acela, cu poarta din inrarea dinspre Falticeni...ca deh
-gropile alea dese...de te iau durerile de cap...
-asfaltari ale drumurilor facute in bataie de joc, asfaltari care dupa 1-2 ani trebuie refacute
-da, intradevar, genial spectacolul din parcare de la carefour. Ati pus niste copii imbracati in BUNDITE sa daseze la SOARE, la 29 de grade!!! Pentru niste tarani, care beau bere si mancau mici
Rusine!
Oare poate cineva sa explice pe ce au fost cheltuiti toti banii, si de ce au fost atat de scumpe toate??
-si, sa nu uitam, iepurasii aceia foarte kitsch din parcul central, foarte sclipiciosi, care intradevar, simbolizeaza pastele in bucovina!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei