Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Primarii din judeţ, sfătuiţi să aloce fonduri pentru „Coşul de solidaritate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea UNPR Suceava a făcut un apel la primarii din judeţ să includă în proiectul de buget pentru anul 2012 sumele necesare pentru programul „Coşul de solidaritate”. Preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a spus că în actualele condiţii social-economice din România, implementarea acestui program este necesară pentru sprijinirea persoanelor defavorizate.
„Avem nevoie de solidaritate în această perioadă în care ne confruntăm cu efectele crizei economice. Cred că toţi primarii şi consilierii locali sunt obligaţi să ia în considerare <Coşul de solidaritate> şi să creeze premisele pentru implementarea urgentă a prevederilor legale. Şi mă aştept ca un prim semnal să fie dat chiar de municipiul Suceava”, a precizat Cătălina Vartic. Preşedinta UNPR Suceava a amintit că în luna septembrie 2011 a fost adoptată Hotărârea de Guvern nr. 927/2011 privind Programul guvernamental de sprijin pentru pensionari „Coşul de solidaritate”.
Cătălina Vartic a explicat că în baza acestui program, produsele alimentare pe care Guvernul vrea să le vândă pensionarilor la preţ redus vor fi livrate acestora, săptămânal, prin firme special înfiinţate de către autorităţile locale, care vor cumpăra alimentele prin licitaţie şi vor percepe un adaos comercial care să acopere cheltuielile aferente.
Liderul UNPR Suceava a mai spus că în „Coşul de solidaritate” pentru pensionari vor fi incluse produse precum făină, zahăr, ulei, mălai şi orez, dar şi alte produse alimentare cu termen lung de valabilitate, stabilite de Consiliul Judeţean.  
„Actul normativ stabileşte că, pentru implementarea programului, consiliile judeţene şi consiliile locale pot înfiinţa societăţi comerciale ori pot extinde obiectul de activitate al societăţilor existente, pentru derularea activităţilor de comerţ cu produse alimentare de bază exclusiv către pensionari”, a explicat Cătălina Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii din judeţ, sfătuiţi să aloce fonduri pentru „Coşul de solidaritate”.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Primarii din judeţ, sfătuiţi să aloce fonduri pentru „Coşul de solidaritate”4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine sa va fie trimis de
(26 ian 2012, 19:22:46
Datorita voua, tradatorilor UNPR-isti si tantalailor portocalii in cardasie cu bozgorii, am ajuns sa fim jicniti, umiliti prin asemenea programe precum COSUL SARACULUI. Sa dea Dumnezeu ca de acest program sa aiba parte Baselu, Boc, Udrea, Flutur, pacaliciul de Piedone impreuna cu toti ceilalti tembeli care inca participa la umilirea poporului roman. Nu mai este mult, tradatorilor si rasplata pentru raul facut are sa vina. Mai aveti nerusinarea sa scoateti capul, rusine sa va fie. BOMBALAILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei