Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 oct 2011 - Anul XVI, nr. 246 (4844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alternative

PSD ar fi de acord cu un candidat independent pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

USLar putea să susţină un candidat independent pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Această variantă pare să fie susţinută de liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a declarat că un candidat independent, susţinut de toate partidele din cadrul USL, respectiv PSD, PNL şi PC, ar putea să atragă mai multe voturi. Nechifor a declarat că, potrivit protocolului USL la nivelul judeţului Suceava, PSD a desemnat candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, iar PNL va nominaliza candidatul pentru primăria municipiul reşedinţă de judeţ.

„Îl completez pe preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu,  spunând că avem ca variantă de lucru inclusiv situaţia pe care o regăsim la nivelul municipiului Bucureşti. Adică un independent susţinut de către USL, respectiv o persoană care nu a făcut politică până acum în mod activ, susţinut de toate partidele. E mult mai bună varianta asta, pentru că, în condiţiile în care avem o persoană din afara PSD, PNL sau PC, putem să atragem mai multe voturi din partea tuturor partidelor”, a explicat Cătălin Nechifor.

El a mai adăugat că, în condiţiile în care el şi-a anunţat deja candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, aşteaptă ca şi în PNL „să se cristalizeze” o decizie cu privire la viitorul candidat pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

„Vreau să spun cu toată responsabilitatea că nu sunt indiferent. Lucrez împreună cu liberalii la acest proiect, pentru că este extrem de important ca Suceava să fie recâştigată de către USL”, a spus Nechifor.

Liderul PSD Suceava a precizat că şi el este preocupat de problema desemnării viitorului candidat USL pentru Primăria Suceava, însă este nevoie de răbdare pentru a fi aleasă cea mai bună soluţie. Cătălin Nechifor a precizat că viitorul candidat USL pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ va fi anunţat de PNL, precizând că acesta trebuie „să aibă tracţiune şi posibilitatea de a lucra cu cele două partide”. Nu în ultimul rând, el a arătat că în urma sondajelor efectuate în judeţ, populaţia din toate localităţile îşi doreşte ca USL să formeze viitorul Guvern al României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD ar fi de acord cu un candidat independent pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PSD ar fi de acord cu un candidat independent pentru Primăria Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei