Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Organizaţia Judeţeană TSD Suceava salută revenirea în viaţa politică suceveană a d-lui Lucian Harşovschi, fapt ce s-a produs credem noi după ce a luat lumină de la delegaţia Organizaţiei Naţionale de Tineret a Partidului Noul Azerbaidjan.

După ce trei ani de zile a fost orb şi/sau mut şi nu l-am văzut să se delimiteze în nici un fel de politica complet haotică şi antiumană a Guvernului Boc, la tăierile de pensii şi salarii, la creşterea TVA sau mai nou faţă de declaraţiile surprinzătoare şi care chiar aduc atingeri intereselor României făcute în ultima perioadă de Traian Băsescu, dl. H a avut o revelaţie.

O ceaţă densă portocalie se pune pe ochii dumnealui şi atunci când personaje pe care ni le menţionează ca exemplu negativ - Micky Şpagă, (Şerban Mihăilescu – UNPR) -  sunt acum, colegii dumnealui la guvernarea României. Poate înainte să fie scârbit peste măsură de ce vede peste gard ar trebui să privească mai întâi în curtea proprie, de ce nu, la omologul dumnealui, preşedintele organizaţiei OT PD-L Botoşani Marian Verenciuc trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru proxenetism sau la implicarea lui EBA cu SIDA în scandaluri cu droguri şi sex, fapt ce a făcut obiectul tabloidelor anul trecut.

N-am văzut ca d-l Harşovschi să protesteze violent atunci când acuzată şi dovedită de fraudă şi deturnare de fonduri a fost şefa dumnealui Monica Iacob Ridzi, preşedintele Organizaţiei Naţionale a tineretului PD-L. 

Desigur suntem îngrijoraţi că în raportul privind traficul de persoane al ambasadei SUA apar implicaţi politicieni români. D-l Harşovschi, însă dezinformează grav, deoarece în acest raport nu apar nume. Este mult mai probabil ca cei doi la care se face referire să fie deputaţii PD-L Petru Călian şi Adrian Gurzău trimişi în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi asocierea într-un grup infracţional organizat.

Nepricepând nimic din politică poate că mai bine ar fi să îşi vadă de propria organizaţie din ce în ce mai mică şi de păstoritul gunoaielor şi al câinilor vagabonzi din municipiu.

În calitatea de persoana publică pe care o are, ne aşteptăm ca domnul Harşovschi să fie mai responsabil în declaraţiile pe care le face. Să lase la o parte ipocrizia şi să evalueze limitele ridicolului la care a ajuns. 

Lucian Galeş, Preşedintele TSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drept la replică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 iul 2011, 11:10:34
Am o dilemă .. democratică
Îmi vreau votul din 2009 înapoi
l-am votat da’ .. s-a secat la bibilică
Zicea că-i ,,dintre noi ’’ ( a dreq vulpoi)

Îmi vreau votul înapoi .. am reevaluat
Stereo-discursul lui îmi sună fals
Mă face să mă simt abandonat şi înşelat
Şi ce doare mai tare e că mă simt ... muls

Vibrează pipota’n mine de indignare
Îmi vreau şi votul tău ’napoi , dom Flutur
Fiindcă jaful de aici e cu a ta aprobare
Eşti şi tu , şi Lungu .. nu-i doar ăsta micu’ singur at wits end
2.   LOL trimis de
( 5 iul 2011, 13:45:25
citez: "să îşi vadă de propria organizaţie din ce în ce mai mică". Cred ca organizatia lor de tineret este mult peste organizatia voastra de tineret, cu marele Fediuc in frunte. Dl. Gales, ati fost vre-odata la o "adunare", joi, a tinerelor sperante politice? Presupun ca nu. Sa va fac un rezumat: bascalie, ironie, injuraturi, galagie, mistocarie. Acestea sunt cuvintele care definesc organizatia de tineret. Hai sa nu mai .... lasa-ti asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei