Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2011 - Anul XVI, nr. 66 (4664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sugestie

Onofrei le recomandă celor care-l critică pe Flutur fără temei să meargă să vorbească la statuia lui Ştefan cel Mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei din opoziţie care îl critică pe liderul judeţean al PD-L, Gheorghe Flutur, fără temei sunt îndemnaţi să meargă să vorbească la statuia lui Ştefan cel Mare, „pentru că e în parc şi acolo nu îi aude nimeni”. Recomandarea a fost făcută de prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei. El s-a referit în special la vocile critice din PSD Suceava.

„Observ câţiva flăcăi din PSD care, probabil plictisindu-se din lipsă de activitate, simt nevoia să se adreseze poporului. Comportamentul lor îmi aduce aminte de Naharneac, un fost candidat la preşedinţia României care umbla în buzunar cu pozele lui Gorbaciov, Clinton şi Kohl, punându-şi poza alături de a lor şi apoi lăudându-se ce personalitate mare este. Ori de câte ori băieţii aceştia simt că sunt în pană de personalitate îl atacă pe Gheorghe Flutur, unii chiar pe Boc şi Băsescu, sperând că a doua zi în ziare o să apară poza lor alături de cea a lui Flutur, pentru ca mai apoi să meargă cu ziarul pe la mătuşile şi unchii lor de la ţară şi cu ochii bulbucaţi de emoţie să le demonstreze cine sunt ei. Cred că un asemenea comportament este pueril. Ar trebui să-l îngrijoreze pe Cătălin Nechifor şi să-i trimită pe aceştia să vorbească la statuia lui Ştefan cel Mare, pentru că e în parc şi acolo nu îi aude nimeni”, a declarat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei le recomandă celor care-l critică pe Flutur fără temei să meargă să vorbească la statuia lui Ştefan cel Mare.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei le recomandă celor care-l critică pe Flutur fără temei să meargă să vorbească la statuia lui Ştefan cel Mare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOST PD-L trimis de
(21 mar 2011, 16:30:45
VA RECOMAND SA VA SCHIMBATI STATUTUL.
2.   Rusinos trimis de
(21 mar 2011, 18:38:21
Esti lipsit de cel mai elementar bun simt! O sa papi tu rahat cu cacao multa in fata statuii lui Stefan cel Mare. Nu ti-e rusine sa spui asa ceva oamenilor care te-au votat, libidinosule??? O sa vad ce-o sa faci cand PDL-ul nici nu va mai intra in parlament. Mojic nesimtit ce esti!!!
3.   Sa va fie rusine trimis de
(21 mar 2011, 23:29:45
Nesimtitule, nu ai facut nimic pentru orasu asta si mai si vorbesti. La statuia lu Stefan Cel Mare o sa ajungi tu sa vinzi flori ca sa poti trai. MAGARULE, sa iti fie rusine.
4.   O PARERE trimis de
(22 mar 2011, 18:14:07
SUPERB!! CHIAR REPREZINTI OAMENII DE PE COLEGIUL TAU.
5.   Rusine trimis de
(25 mar 2011, 10:44:06
Sa iti fie rusine
6.   A DOUA PARERE trimis de
(26 mar 2011, 17:58:32
iar tu sa mai mergi din cand in cand la mormantul copilului pe care l-ai omorat. Poate iti mai aduci si tu aminte de una alta , nu ? Succes

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei