Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2009 - Anul XIV, nr. 270 (4256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constatare

PSD acuză PD-L că foloseşte gratis Ansamblul „Ciprian Porumbescu” la mitingurile electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean PSD Ovidiu Milici solicită public directorului Centrului Cultural „Bucovina”, Călin Brăteanu, şi conducerii PD-L a Consiliului Judeţean, instituţie în subordinea căreia se află Centrul, să prezinte documente justificative pentru fiecare miting electoral al PD-L la care a cântat Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” în această campanie.
Milici a declarat că are informaţii potrivit cărora Ansamblul a cântat gratis sau la tarife preferenţiale la toate mitingurile electorale ale democrat-liberalilor suceveni. El a dat exemplul întrunirilor electorale din Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi, Suceava, Adâncata, Capu Câmpului „unde nu există nici un document sau o chitanţă care să arate că s-ar fi plătit prestaţia artiştilor suceveni”.
„La începutul acestui an, consilierii judeţeni PSD au votat înfiinţarea Centrului Cultural Bucovina. La acea dată am considerat că acest lucru ar fi benefic pentru judeţul Suceava, pentru ca valorile tradiţionale ale judeţului să fie şi mai bine promovate şi mai bine exprimate. Din nefericire, la circa nouă luni de zile de la înfiinţarea acestuia, şi o spun cu tot regretul, constatăm că Centrul Cultural Bucovina s-a transformat în Centrul Electoral PD-L. La mai toate întâlnirile şi mitingurile PD-L, Ansamblul Artistic <Ciprian Porumbescu> cântă gratis sau la tarife preferenţiale. Ne întrebăm dacă la aşa-zisul mare miting de la Iaşi artiştii suceveni, care sunt plătiţi din banul public, au încasat vreun onorariu de pe urma acelei deplasări”, a declarat Milici.
El şi-a exprimat dezaprobarea „faţă de bătaia de joc pe bani publici pentru chermeze electorale portocalii” şi cere explicaţii conducerii Consiliului Judeţean şi directorului Centrului Cultural Bucovina. Ovidiu Milici a mai arătat că o altă instituţie subordonată Consiliului Judeţean, Centrul de Creaţie, pune la dispoziţia PD-L instalaţia de sonorizare şi instalaţia audio-video, lucru considerat anormal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză PD-L că foloseşte gratis Ansamblul „Ciprian Porumbescu” la mitingurile electorale .
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD acuză PD-L că foloseşte gratis Ansamblul „Ciprian Porumbescu” la mitingurile electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Na si ce trimis de
(17 nov 2009, 11:18:50
si unde e problema? Dupa o campanie electorala, macar unii sa ramana cu niste pungi galbene, niste galeti portocalii, si niste breloguri si pixuri rosii. Cu un concert cu Iris, si cateva aparatii cu Ansamblul Ciprian Porumbescu.

Tara asta cu numele Romania.... tara asta ....
2.   Penibili trimis de
(17 nov 2009, 13:07:56
PSD-ul chiar nu mai stie cum sa mai prosteasca oleaca populatia. Nu le este rusine chiar deloc?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei