Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2009 - Anul XIV, nr. 270 (4256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De-ale campaniei

Milici susţine că oamenii au primit de la PD-L subvenţii „pe hectarul de mutre portocalii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, profesorul Ovidiu Milici, a declarat că în urma întâlnirilor electorale pe care social democraţii le-au avut la finele săptămânii trecute în mai multe localităţi din colegiul Suceava 3, precum Todireşti, Botoşana, Cajvana şi Şcheia, s-au desprins două concluzii, şi anume că în acest colegiu referendumul nu mai trebuie organizat şi că oamenii care aşteptau subvenţiile agricole au primit de la PD-L „subvenţii pe hectarul de mutre portocalii”.
„După discuţiile cu oamenii, am tras o concluzie, că în colegiul Suceava 3 nu mai trebuie organizat referendumul, pentru că parlamentarii aleşi pe acest colegiu nu au trecut o dată măcar din praful maşinii prin aceste localităţi. Oamenii nici măcar nu ştiu cum se numesc aceşti parlamentari. Nu ştiu nici măcar cum îi cheamă. Foarte interesant, o opinie pe care mi-a spus-o mai mulţi cetăţeni, că în campania de la parlamentare li s-a promis marea cu sarea, li s-au promis subvenţii. Or oamenii, pe bună dreptate, au spus „domnule profesor, singura subvenţie care credem că s-a acordat la hectar este subvenţia pe hectarul de mutre portocalii care stau atârnate pe toţi stâlpii din Suceava”. Aceasta este singura subvenţie. Oamenii sunt nemulţumiţi şi s-au săturat de minciuni”, a spus Milici.

 

„Impozitul minim obligatoriu este opera exclusivă a ministrului demis al Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi a lui Emil Boc, în nici un caz a PSD”

El a arătat că, la nivelul judeţului, se duce o campanie de dezinformare a electoratului cu privire la impozitul minim obligatoriu şi a ţinut să precizeze că cei care au introdus acest impozit au fost democrat-liberalii Emil Boc şi Gheorghe Pogea.
„Se duce o intensă campanie de dezinformare a electoratului cu privire la impozitul minim obligatoriu care a sufocat şi sufocă zeci de mii de firme şi îşi pune amprenta şi pe dinamica economică din această zonă. O spun clar şi răspicat, impozitul minim obligatoriu este opera exclusivă a ministrului demis al Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi a lui Emil Boc, în nici un caz a PSD. Mai mult vom căuta şi vom identifica o soluţie pentru ca această taxă, după 6 decembrie, când vom forma Guvernul, să fie eliminată şi să dăm un avânt micilor agenţi economici”, a mai spus Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Milici susţine că oamenii au primit de la PD-L subvenţii „pe hectarul de mutre portocalii”.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milici susţine că oamenii au primit de la PD-L subvenţii „pe hectarul de mutre portocalii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(17 nov 2009, 11:16:45
Bine ai punctat Ovidiu Milici: ,,Oamenii sunt nemultumiti si s-au saturat de minciuni". Asta fac toate formatiunile politice. Auzi la ei, promit taxa unica de impozitare, dar uita sa zica de taxa forfetara.

Dar asta se intanpla in ROmania. Incep sa cred ca asta inseamna campanie electorala la romani. Iar din ceea ce reiese din presa in fiecare zi, tind sa cred ca in romania va castiga acel candidat care va fura mai mult.
2.   Voi cand dati explicatii? trimis de
(17 nov 2009, 13:12:32
Alte vorbe goale, alte perdele de fum...dar cand o sa aflam si noi care este treaba cu vizita secreta a lui Geoana de la Moscova? Cand aflam si reactia lui Geoana la acuzatia ca fura banii din campania lui si ca a vandut fotolii din parlament si guvern?
3.   ALOOOOO trimis de
(18 nov 2009, 08:24:18
Bai, Ovidiule cand ai fost prin comunele mai susu mentionate??? Poate in secolul trecut...AAAAAA....am uitat ai tras o fuga la Solonet si deja ai vizitat 4 comune....Treci la munca....Mergi pe teren ...nu sta la sediu si fuma tigari subtiri...apropo lasa un pic bautura si fa treaba

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei