Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2009 - Anul XIV, nr. 202 (4188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Între aliaţi

Mîrza îl critică pe Flutur că vinde din patrimoniul CJ pe vreme de criză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intenţia de a vinde bunuri din patrimoniul Consiliului Judeţean Suceava nu este bine primită de liderul PSD la nivel judeţean, Gavril Mîrza, care a declarat, ieri, că apreciază opoziţia colegilor săi din deliberativ. Mîrza a declarat, în conferinţă de presă, că grupul consilierilor PSD a avut o poziţie corectă atât în ceea ce priveşte votul negativ dat la rectificarea bugetară, cât şi în ceea ce priveşte înstrăinarea unor terenuri şi clădiri. „Cât am fost eu la CJ, timp de 12 ani, am îmbogăţit averea judeţului şi am adus bunuri de patrimoniu care să permită în orice moment instituţiei să poată garanta la o bancă pentru un credit de dezvoltare a unor activităţi şi investiţii. Poziţia colegilor mei a fost foarte sănătoasă pentru că nu este posibil să vinzi bunuri de patrimoniu într-o perioadă de criză, când preţurile sunt foarte mici. Şi, din informaţiile pe care le deţin, aceste bunuri au o destinaţie limpede - clientela politică, şi dacă o să solicite cineva, o să spunem şi nume, atât la Fălticeni, cât şi la Adâncata. Nu de puţine ori, şi când eram preşedinte, au intervenit şi la mine unii să fiu de acord pentru a înstrăina patrimoniu”, a spus Mîrza.

 

PSD se cere băgat în seamă

Acesta a mai precizat că, deşi a avut o întâlnire de jumătate de oră cu omologul său de la PD-L, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean, înaintea întrunirii deliberativului, acesta nu i-a spus nimic nici despre rectificare, nici despre vânzări. În aceste condiţii, Mîrza cere de la Flutur respect şi tratarea de pe poziţii de egalitate a celor două formaţiuni politice care alcătuiesc coaliţia de guvernare. „Suntem parteneri egali, nu unul este tata mare şi celălalt la remorca lui tata mare. Fiecare trebuie să se bucure de prestigiul şi importanţa ce i se cuvine. Dacă vom fi consultaţi şi trataţi cum trebuie, vom ajunge la concluzii comune şi atunci va funcţiona corespunzător coaliţia. Adică, prin discuţii oficiale şi nu prin telefoane de la un vicepreşedinte CJ la un coleg sau altul din PSD, ca să fie de acord să voteze. Discuţiile se poartă la nivelul celor doi preşedinţi de organizaţii judeţene care fac parte din coaliţie”, a mai spus liderul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl critică pe Flutur că vinde din patrimoniul CJ pe vreme de criză.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mîrza îl critică pe Flutur că vinde din patrimoniul CJ pe vreme de criză3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei