Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2009 - Anul XIV, nr. 169 (4155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Iresponsabilitate şi infantilism”. Aceştia sunt termenii folosiţi de preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, la adresa deputatului PSD de Suceava Cătălin Nechifor, ca reacţie la afirmaţiile acestuia potrivit cărora pista aeroportului de la Salcea reprezintă un pericol public din cauză că nu s-a mai investit în modernizarea ei. Flutur consideră firesc ca oamenii să critice şi să atragă atenţia autorităţilor asupra unor probleme, însă nu de maniera cum a făcut-o partenerul social democrat, care, în opinia lui, aduce prejudicii judeţului Suceava.
„Mi se pare absolut iresponsabilă abordarea aceasta a unor parteneri de-ai noştri din PSD, la Cătălin Nechifor mă refer, vorbind aici despre aeroportul Salcea în nişte termeni foarte gravi, şi asta nu este decât o reacţie infantilă, necoaptă a unor oameni care probabil fac asta din invidie. În momentul în care ne luptăm să deschidem curse internaţionale, ne luptăm ca autorităţile să acorde autorizaţie de funcţionare, ei vin şi fac reclamă neagră judeţului Suceava pentru a se vedea la televizor sau a apărea în ziare. Mi se pare iresponsabilitate şi infantilism”, a declarat Flutur.

 

„Să-i întrebe pe tătucii lui de la PSD de ce nu s-a investit la aeroport timp de 18 ani”

Şeful administraţiei judeţene se aşteaptă ca, în viitor, Nechifor să pună pancarte la intrările în judeţ pentru a avertiza oamenii să nu mai vină în Bucovina.
Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că instituţia pe care o conduce face eforturi să menţină pista aeroportului în stare viabilă, subliniind că pentru întreţinerea ei s-au alocat 100.000 de euro. El a adăugat că pista nu a mai fost reabilitată din 1992 şi că în prezent se duc tratative pentru găsirea unui investitor dispus să investească în modernizarea aeroportului. Flutur le-a reproşat partenerilor de coaliţie că nu trag la aceeaşi căruţă şi le-a sugerat că ar fi timpul să facă acest lucru spre binele judeţului.
„Dacă ar fi să încep să dezgrop morţii, să vedem de ce nu s-a investit în aceşti 18 ani, cred că trebuie să-i întrebe pe tătucii lui de la PSD şi să nu iasă în conferinţă de presă cu declaraţii care mie mi se par iresponsabile pentru oameni care se cheamă parlamentari de Suceava”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean.
Flutur a mai spus că turismul în judeţul Suceava a început să mişte, arătând că gradul de ocupare al structurilor de cazare este de 40-45% în timpul săptămânii şi de 70-75% în weekend.
„Ne-am dori să fie şi mai pline în această perioadă, dar dacă ne uităm şi în alte zone al ţării ce se întâmplă, vedem că criză se simte peste tot. Sperăm că prin deblocarea DN 17 să facem ca aceste procente să fie şi mai mari”, a mai spus Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(22 iul 2009, 14:29:18
pe aceasta cale as dori ca domnu flutur sau altcineva cu putere sa ajute clubul automobilistic de la suceava in a organiza curse legale,

din 2005 si pana anul acesta au fost 4 curse legale organizate pe aeroportul stefan cel mare, dar din moment de acesta a devenit international nu se mai poate,

daca ajutati la organizarea curselor legale, oferiti oamenilor posibilitatea sa isi manifeste dorinta de viteza si andrenalina, in conditii sigure si placute....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei