Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 oct 2008 - Anul XIII, nr. 241 (3922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

Nechifor: „Programul PD-L pe agricultură este un upgrade la cel din 2004”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Europarlamentarul PSD Cătălin Nechifor consideră că programul de guvernare în domeniul agriculturii lansat ieri de către PD-L nu reprezintă decât „un upgrade” la programul prezentat de Alianţa D.A. (PNL – PD) la alegerile parlamentare din anul 2004. Afirmaţia a fost făcută după ce a participat la prezentarea programului pe agricultură al democrat-liberalilor, eveniment care s-a desfăşurat la Suceava, în sala mare a Casei de Cultură. După ce s-a aşezat în zona rezervată presei, Cătălin Nechifor a fost „luat în primire” de organizatori, aceştia oferindu-i o eşarfă portocalie şi un pix cu PD-L. Nechifor a refuzat eşarfa, însă a primit pixul. „Era firesc să asist la această întâlnire. Încă nu a început campania electorală, şedinţa era publică şi am vrut să aflu şi eu care este programul pentru agricultură al celor de la PD-L”, a declarat Nechifor, care ocupă şi funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Suceava.

După întâlnirea democrat-liberalilor, Cătălin Nechifor a precizat că programul prezentat de aceştia nu reprezintă decât „un upgrade” al celui din 2004 al Alianţei D.A. şi, mai mult, o parte dintre obiectivele PD-L nu ţin cont de prevederile Comisiei Europene. „Este vorba despre renta viageră. Programul lor încalcă prevederile Comisiei Europene. Înainte au propus acordarea a 50 de euro ca rentă viageră, acum au crescut suma la 100 de euro”, a subliniat europarlamentarul PSD.

El a mai spus că şedinţa de la Suceava a celor de la PD-L a fost cât se poate de „caraghioasă” şi s-a asemănat cu o piesă de teatru care ar putea avea numele „Frumosul din pădurea adormită”.

„O piesă cu Theodor Stolojan, care a adormit în anul 2004 şi s-a trezit în 2008 că a fost propus premier. Ei au uitat însă că partidul lor a fost la guvernare aproape trei ani, iar acum au prezentat numai realizările şi au uitat să menţioneze greşelile făcute alături, cot la cot, cu cei din PNL”, a declarat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Programul PD-L pe agricultură este un upgrade la cel din 2004”.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nechifor: „Programul PD-L pe agricultură este un upgrade la cel din 2004”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRICEPUTUL trimis de
(13 oct 2008, 11:35:56
NICHIFOREL TE PRICEPI LA TOATE.....SI LA NIMIC...AI CRESCUT SUB PULPANA LUI MIRZA SI NU AI CUM SA TE SCHIMBI. TE MAI DAI SI INTELECTUAL FOLOSIND TERMENI FOARTE CUNOSCUTI DE ELECTORAT.NOROCUL SI PILELE DE LA EURO NU SE MAI REPETA.ALATURI DE MIRZA VEI AVEA TIMP IN URMATORII 10 ANI SA ELABOREZI PROGRAME DIN MINUNATELE TINUTURI CAJVANENE.
2.   Catalin nechifor emo trimis de
(13 oct 2008, 11:42:55
dl catalin ati aderat si dvs la curentul emo dupa ce ati vazut ieri?o aadevarata forta...nu comunsti,securisti si alti fosti sefi de CAP ...ca la voi..europeni adevartai,oameni care vor sa schimbe tara asta nu sa dea 25000 de euro celor care vin ...de la cei care pleaca din patrie.Mafioti jegosi....afara cu voi!
2.1  RE: Catalin nechifor emo trimis de
(13 oct 2008, 13:38:17
Domnule Nechifor,vorbele dumitale sunt forme fara fond.Ce sa zici si tu......Deh,trebuie sa te dai putin in spectacol ca sa te agreeze Marza.
2.2  RE: Catalin nechifor emo trimis de
(13 oct 2008, 19:51:34
deja oamenii platiti de pdl au inceput sa arunce cu noroi ! nu sunteti platiti doar pe perioada campaniei electorale ? sau faceti ore suplimentare ? Rusine mafioti portocalii !!!!!!!!!!!!!!
2.3  RE: Catalin nechifor emo trimis de
(14 oct 2008, 08:03:11
Nu pot decat sa zambesc citind aceasta capodopera literara.Sunt convinsa ca un calmant v-ar fi de mare ajutor!
3.   Vai de tine trimis de
(13 oct 2008, 13:40:56
Intradevar asa fenomen nu am mai vazut de la eclipsa din 99. Nene daca e un up-grade asta inseamna ca s-au identificat eventualele erori si acum se prezinta varianta cea mai buna. Din cate am observat dumneata esti foarte prezent in presa sucevean, nu cumva ti-ai cam bagat picioarele in activitatile de la Parlsmentul European? Rusine sa iti fie. In loc sa te bati pentru interesele tarii tu te bati pentru interesele unui colhozar. Nu-i de mirare : ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI.
3.1  RE: Vai de tine trimis de
(13 oct 2008, 13:57:25
dar tanarul , minunatul si deosebitul Stolojan , ce cauta la suceava in loc sa se bata pentru interesele natiunii?

adica chilotarul are voie sa presteze la suceava si nechifor nu?

el pentru a cui interes "sa trezit" oare?

iar nechifor din cate stiu, e informatician , asa ca in mod sigur nu are probleme in ceea ce priveste sensul cuvintelor UP GRADE
4.   Te contrazic gabriela trimis de
(13 oct 2008, 13:43:38
draga gabriela, cred ca te inseli

a zis forme fara fond din respect pentru dl flutur

cei doi ar face o echipa super, unul vrea si poate ..dar nu are cu cine, altul tot vrea si poate dar nu are cu cine ...

4.1  RE: Te contrazic gabriela trimis de
(13 oct 2008, 14:07:37
Nu-mi dau seama care-i primul si care-i al doilea.Te asigur ca domnul Flutur are cu cine.Asta n-o spun in necunostinta de cauza.Sunt convinsa ca poate si Nechifor dar ceea ce a scris aici nu-l onoreaza.Discutam aiurea doar ca sa se observe ca suntem impotriva?Din punctul meu de vedere nu-i corect.
5.   Hai sictir trimis de
(13 oct 2008, 14:10:33
ca esti expirat ca marza

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei