Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2008 - Anul XIII, nr. 181 (3862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri parlamentare

Philip Rozopol şi Cezar Ioja candidează din partea PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava îşi completează lista pentru alegerile parlamentare programate la sfârşitul acestui an cu doi candidaţi surpriză.

Surse din cadrul PNL Suceava ne-au declarat că cei doi candidaţi vor fi omul de afaceri sucevean Philip Rozopol şi Cezar Ioja, actual consilier local PRM în municipiul Vatra Dornei. Din informaţiile pe care le deţinem, Philip Rozopol ar urma să candideze în colegiul Gura Humorului pentru Camera Deputaţilor, în timp ce Cezar Ioja va reprezenta PNL în colegiul Vatra Dornei, tot pentru camera inferioară a Parlamentului.

Philip Rozopol este un binecunoscut om de afaceri sucevean, care deţine, printre altele, firmele MTT (distribuţie de aparatură medicală), Mondeco (incinerator ecologic) şi Autobitti Suceava (distribuitor autorizat al mărcilor de autoturisme Fiat, Alfa Romeo sau SSangYong).

În ceea ce-l priveşte pe Cezar Ioja, acesta este om de afaceri în Vatra Dornei, precum şi consilier local.

Alături de cei doi, printre candidaţii PNL Suceava la alegerile parlamentare s-ar putea regăsi şi actualul prefect al judeţului, Alexandru Băişanu, care ar urma să candideze în colegiul Suceava.

 

Primarii PNL trebuie să-şi dea acceptul pentru candidaţi

Ceilalţi candidaţi ai PNL Suceava la alegerile parlamentare sunt actualul deputat Mihai Sandu Capră – colegiul de Senat Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei şi senatorul Tiberiu Prodan, în colegiul Siret – Rădăuţi – Solca.

Printre candidaţii pentru Camera Deputaţilor, care au fost deja anunţaţi de conducerea liberalilor suceveni, se numără Adrian Artene – colegiul Fălticeni Sud, Gheorghe Aldea – colegiul Fălticeni, Brînduşel Nichitean – municipiul Suceava, Dorel Guliciuc – Suceava Vest, Iulian Angheluş – Siret şi Gheorghe Coroamă – Rădăuţi Est.

Potrivit spuselor preşedintelui interimar al liberalilor sucevean, deputatul Relu Fenechiu, lista de candidaţi nu este finală. Fenechiu a arătat că fiecare dintre candidaţi trebuie să aibă şi sprijinul şi să fie acceptat şi de primarii liberali din localităţile cuprinse în colegiile în care candidează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Philip Rozopol şi Cezar Ioja candidează din partea PNL.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Philip Rozopol şi Cezar Ioja candidează din partea PNL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votam PNL si oamenii capabili ca ei trimis de
( 4 aug 2008, 11:28:07
doar asa vom progresa nu cu mana intinsa
1.1  RE: Votam PNL si oamenii capabili ca ei trimis de
( 4 aug 2008, 11:52:18
Vor prospera afacerile lui Relu Fenechiu.
2.   Viseaza trimis de
( 4 aug 2008, 12:48:58
Viseaza frumos trepadusii astia.Tragem linia dupa alegeri.
3.   Aaaaaaaaa trimis de
( 4 aug 2008, 15:10:46
Nu vor lua nimic, deoarece zeul Gheorghe Flutur va absorbi toate voturile!!! Traiasca Gheorghe Flutur, zeul Bucovinei!!!!!!!!!! Fara el nu creste iarba si nici nu ploua!!!! FLutur sau nimic!!!!!a

PS. PNL are cea mai buna echipa de candidati din tot judetul. Ca un criteriu, va sugerez sa vedeti cati din candidatii fiecarui partid au facut bani din afaceri cu statul si cati au facut bani tin tranzactii cu alte firme particulare, fara a implica vreo institutie statala.
3.1  RE: Aaaaaaaaa trimis de
( 4 aug 2008, 22:45:09
Ce tantalau esti,mai pierde-vara!Da,Flutur trebuie lasat sa faca treaba.Dupa 4 ani il discutam.De bine,sau de rau,pana atunci,nu-l mai pupa in p--a atata.Lasa-l sa munceasca,nu-l tine ocupat.
4.   Mai,sa fie... trimis de
( 4 aug 2008, 17:46:46
Vlahopol asta mai are Ateco-firma care a vandut catre Real pamant la Scheia,care-l are director pe tov.Iacob Gheorghe,care-a mai mancat piscoturi pe la PSD.Cati din astia au semnat state de plata la securitate....Dragi concetateni,nu mai mergeti la vot pana partidele nu vor veni cu candidati integri,nepatati .Din cauza prostiei noastre unii au mari afaceri,iar altii se gandesc cu groaza ca vine toamna,iarna.....
5.   Din partidul Bratienilor a ramas penele trimis de
( 5 aug 2008, 07:58:09
PNL, partidul Bratienilor, care se bucura de un anumit resect a ajuns poseta de seara PSD/PCR doar de dragul de a sta la putere si a fura. Rusine, zoaielor!

PDL se bucura de respect pentru ca a inteles ca politica nu se face prin carciumi cu Zoaie si portofelul pe masa ci, cu oameni demni se respect, calificati si politicieni iscusiti.

Cinste PDL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei