Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2008 - Anul XIII, nr. 29 (3710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

PSD ameninţă că va dezvălui afacerile membrilor marcanţi ai PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD a ameninţat, prin vocea preşedintelui organizaţiei municipale Suceava, Virginel Iordache, că săptămânal va face dezvăluiri pe seama afacerilor membrilor marcanţi ai PD-L.

Iordache a spus că dezvăluirile surpriză vor fi demne de celebrul serial italian despre Mafie „La Piovra”, în traducere „Caracatiţa”.

Social democraţii au lansat aceste ameninţări după ce au aflat ce s-a întâmplat la cocktail-ul dat de democrat-liberali în cinstea primarilor municipiilor Suceava şi Fălticeni, Ion Lungu, respectiv Vasile Tofan, care au anunţat oficial că vor candida pentru PD-L.

Acolo, vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Fluture, a tăiat felii o caracatiţă, spunând că a tăiat simbolic „Caracatiţa PSD”.

„Cu regret spun că atitudinea membrilor marcanţi ai PD-L a fost demnă de comportamentul unor triburi din pădurile ecuatoriale, fără credinţă în Dumnezeu, care, dansând în jurul focului, aduc tot felul de ofrande zeilor în care cred. Ieri (nr- duminică) ofranda a fost caracatiţa. Vă promit, domnilor membri marcanţi ai acestei grupări politice, că în fiecare săptămână partidul pe care dumneavoastră doriţi să-l decapitaţi sau să-l detentaculaţi, dacă limba română îmi permite, o să vă aducă câte o surpriză în care o să vă arate cine a întins tentaculele, iar afacerile pe care le-aţi făcut o să fie demne de filmul acela italian La Piovra”, a declarat Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD ameninţă că va dezvălui afacerile membrilor marcanţi ai PD-L.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
PSD ameninţă că va dezvălui afacerile membrilor marcanţi ai PD-L2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afaceri murdare trimis de
( 5 feb 2008, 11:14:25
ASTEPT CU NERABDARE DEZVALUIRILE CELOR DE LA PSD ,PAREREA MEA ESTE CA IN FIECARE PARTID SUNT OAMENI PATATI.CAT DESPRE COMUNISTI EI SE AFLA ATAT IN PSD CAT SI IN PDL.DE EXEMPLU LA RADAUTI FRUNZA ,STICLET,CARCALETE,CRACIUN etc..
1.1  RE: Afaceri murdare trimis de
( 5 feb 2008, 22:45:32
asa se intampla de fiecare data...unu arunca o amenintare si pana sa puna in practica.....se aplaneaza....hai besh....cand vii cu dezvaluirile te credem...pana atunci esti un alt om politic mincinos
2.   PSD????????? trimis de
( 5 feb 2008, 12:59:40
Baronii locali au fost inventati de catre partidul stat.Domnilor aveti impresia ca in Romania toata lumea este tampita? Traiti in lumea voastra si credeti ca restul sunt tampiti,dar trebuie sa stiti ca exista si oameni educati pe care nu-i mintiti voi cei scoliti la Stefan Gheorghiu.Mai intai incepeti cu propriile afaceri ale voastre si ale odraslelor voastre aici in judetul Suceava si dupa aia vedem si afacerile altora.Jumatate din judetul asta este a lui Mirza .Ce exemple sa mai dati? Nu va este rusine mai gusatilor,agramati,aroganti? Cu ce puteti sa va laudati??? DOAR CU AFACERILE MURDARE PE CARE LE AVETI!
3.   Jigodiile comuniste merg la deruta trimis de
( 5 feb 2008, 13:03:16
Ce sa mai dezvaluiti voi, hotilor si tradatorilor de tara. Comunisti spurcati, ati transforamt tara in talcioc, ati furat totul.

Ati pus pe bucuci 12 banci si ati paradit economia nationala. Ati furat 25 de miliadre de euro. Tot PSD/PCRul merita acum sa fie dupa gratii 5 metri in pamant.
4.   Mirzoi, Mirzoi....sa dai banii inapoi trimis de
( 5 feb 2008, 13:07:58
Mai Mirzoi si mai Mirzoi

Ce ai avut nene cu noi?

Ne-ai mintit si ne-ai furat

Iar acum ne ceri mandat!

Pe Fluturas noi il votam

Ca'l iubim si'l respectam

Fiindca este om curat

Nu ca tine, porc patat!
4.1  RE: Mirzoi, Mirzoi....sa dai banii inapoi trimis de
( 5 feb 2008, 17:42:52
Tot neamul asta a lui Briceag sunt niste spermatozoizi retardati,care au gresit calea...au intrat in kk!
5.   Iar astia? trimis de
( 5 feb 2008, 13:08:21
Iordache mai bine sa povesteasca cum si-a construit colosul de vila din Obcini si mai apoi sa vina cu acuze. Astuia chiar nu-i este rusine? Mai Iordache tu chiar crezi

ca ai sa ajungi primar? Nu ai sanse ,esti un tip care nu ai carisma esti mai degraba din topor .

Trebuie sa-ti schimbi atitudinea.Pana atunci,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
6.   PTR. IORDACHE trimis de
( 5 feb 2008, 15:54:06
VERGINELE SA NU FACI DEZVALUIRI CIND E INOURAT AFARA FIINDCA TE-O MAI TRASNI DUMNEZEU... SAU POATE INCEPI CU TINE SA NE SPUI DE UNDE AI AVUT BANI DE ASA VILA CA PROFESORII SE PLING CA AU SALARII MICI SI POATE CONTINUI CU TOATA CAMARILA P. S. D. ista ...
7.   CE MAI VRETI? trimis de
( 5 feb 2008, 16:23:48
In 2004 ati venit cu un set de programe, sa nu spun gogosi umflate, vopsite si prafuite cu un amestec dubios sub denumirea Alianta D.A. varful de lance fiind P.D.

Dupa 4 ani s-a vazut ce ispravi ati facut. Veniti acum cu nerusinare si ne mai cereti voturile, asta-i culmea nerusinarii. PENTRU A FI LA PUTERE TREBUIE SA AI CUVANT, VOI NU AVETI ASA CEVA. Degeaba veniti acuma cu alt discurs, sunteti aceleasi lighioane nerusinate care nu vreti altceva decat sa traiti voi bine, ceilalti, masa de manevra. Pe scurt, capul la cutie si ciocu mic, stim cine sunteti si nu trebuie sa ne mai explicati. Astept replica mancatorilor de rahat ai lui Baselu, Fluturas si toata gasca lor.
7.1  RE: CE MAI VRETI? trimis de
( 5 feb 2008, 18:06:21
ai perfecta dreptate... oamenii astia nu au facut nimic! nu au reusit in 4 ani nici macar sa indeparteze securistii infiltrati peste tot in cei 10 ani de conducere inteleapta sub mina conducatorului nostru iubit, tovarasul iliescu. mi-aduc aminte, ca ieri, de **** revolutiei, de mineriade, de distrugerea industriei si agriculturii... ei, ce vremuri, domnule!
8.   Fa sapaturi trimis de
( 5 feb 2008, 16:38:11
bravo virginele sa incepi cu sutele de milioane pe care le aduna lunar padurarii din judet pentru fluturel,care conduce,mulge si santajeaza in continuare.Nu poate schimba nimeni un sef de ocol silvic pe care nu il mai intereseaza padurea dar care aduna si cara sus valizele cu bani pentru campanii.
9.   Daca e adevarat ce spune profu sa ne unim trimis de
( 5 feb 2008, 16:56:26
sa votam daca apar dovezi impotriva criminalilor de paduri si aer...atentie ce votati
9.1  RE: Daca e adevarat ce spune profu sa ne unim trimis de
( 5 feb 2008, 17:41:12
profu...ce mai face ma-ta?stii tu care...aia mare,urata,grasa si proasta!
10.   Virginel se va descoperi la bot trimis de
( 5 feb 2008, 19:55:49
Virginel Iordeche este profesorul care preda prin WCuri. Buzlele lui de baba chioara sunt exact formate pentru destrabalaciunii
11.   Jos psd trimis de
( 6 feb 2008, 02:21:41
jos psd

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei