Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel la memorie

Iordache îi aminteşte lui Flutur cum a cumpărat PNL sediul de pe 6 noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demersul PD-L de a contesta în instanţă modul în care PSD şi-a cumpărat sediul în care a funcţionat o perioadă şi fostul PD a fost criticat de preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache.

Liderul social democrat s-a arătat surprins de faptul că democrat-liberalii s-au legat de preţul mic pe care l-a plătit PSD pentru sediul situat în clădirea fostului BTT, preţul de inventar al spaţiului, amintindu-i preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, că la fel şi-a cumpărat şi PNL-ul sediul, pe vremea când activa sub steagul liberal.

„Atâta timp cât PSD a cumpărat acest sediu cu respectarea legi, atâta timp cât cu aceeaşi lege şi alte partide şi-au achiziţionat sediul mă refer la PRM şi la PNL, partidul din care a făcut parte domnul Flutur, mă gândesc că numai dorinţa de a crea un nou scandal pe scena politică a Sucevei l-a determinat să ne acţioneze în judecată”, a spus Iordache.

El s-a legat şi de prim vicepreşedintele PD-L Suceava, avocatul Radu Ursu, care a făcut demersurile în instanţă, despre care a spus că încearcă să-şi facă publicitate pe marginea acestui fals litigiu cu spaţiul pe care l-a deţinut fostul PD în sediul PSD. „Probabil că din lipsă de clienţi sau din lipsă de publicitate sau din dorinţa de a face publicitate gratuit, unii membri ai PD-L îşi fac reclamă pe baza acestui conflict. Mă refer la domnul Ursu, şi nu mi se pare în regulă ca un avocat aflat spre sfârşitul carierei să-şi facă reclamă pe seama PSD”, a spus Iordache.

El a precizat că PSD nu va mai răspunde de acum încolo la nici un atac pe tema sediului, subliniind că aşteaptă cu încredere decizia justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache îi aminteşte lui Flutur cum a cumpărat PNL sediul de pe 6 noiembrie.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache îi aminteşte lui Flutur cum a cumpărat PNL sediul de pe 6 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD infractorul trimis de
(27 ian 2008, 03:24:21
psd a cumparat sediu in mod fraudulos

instanta va revoca contractul de vanzare-cumparare

pdl are dreptul legal sa-si cumpere spatiul pe care'l are
2.   Ipocritule trimis de
(27 ian 2008, 17:31:57
Cum ai cumparat tu tovarase Iordache pamantul pe care ti-ai facut vilanul de pe banii sii tu cui]
2.1  RE: Ipocritule trimis de
(28 ian 2008, 09:43:02
Nesimtitul asta de Iordache mai tine minte ce le zicea fetelor de clasa a 12 a la informatica??? "patu sau patru" si care ceda facea o plimbare cu el si care nu trebuia sa dea banutii si euro!! aaa am uitat banutii si euro la pregatire ca asa le zicea domnul "Dezvirginel" .....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte