Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Alegerile locale nu vor fi decalate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că alegerile locale din 2008 nu vor fi decalate până spre sfârşitul anului, şi se vor organiza la data stabilită prin lege.

Prodan a precizat că Executivul condus de Călin Popescu Tăriceanu susţine organizarea alegerilor locale în cursul lunii mai, cel mai probabil în ziua de 25, astfel încât turul al doilea pentru alegerea primarilor să se desfăşoare pe 8 iunie 2008.

Pe de altă parte, liderul liberal sucevean a afirmat că cel mai probabil, alegerile parlamentare vor avea loc în prima jumătate a lunii noiembrie  a.c..

„Aceasta deoarece trebuie să existe timpul necesar pentru formarea noului Guvern, dar şi pentru ca acesta să poată concepe bugetul ţării pentru anul 2009”, spune Tiberiu Prodan.

În acelaşi timp, el a precizat că în perioada imediat următoare, Parlamentul va dezbate modificările ce trebuie aduse legii privind introducerea votului uninominal astfel încât ea să fie aplicabilă la alegerile de anul acesta.

Prodan susţine că mai mult ca sigur, preşedinţii Consiliilor Judeţene vor fi aleşi prin vot uninominal, fiind posibil ca acest sistem de votare să fie aplicabil şi pentru desemnarea membrilor deliberativelor judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegerile locale nu vor fi decalate.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alegerile locale nu vor fi decalate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte