Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contre politice

Flutur consideră PSD drept „mulgătorul şef al guvernului minoritar”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Propunerea lansată de liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, de a cupla alegerile locale cu cele generale şi a le muta în octombrie a fost apreciată de omologul său de la PDL, senatorul Gheorghe Flutur, drept un semn de teamă pentru confruntarea electorală.

După Flutur, acest anunţ nu arată decât că „Gavril Mîrza s-a făcut porta vocea fricoşilor din PSD, care vor ca alegerile să fie în toamnă”. Dorinţa social-democraţilor de a amâna alegerile, consideră de liderul democrat liberal, este alimentată şi de faptul că PSD obţine tot felul de facilităţi de la guvern.

„PSD vrea să mai mulgă guvernul, pentru că lor le convine poziţia de mulgător şef al unui guvern minoritar de 20 la sută”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur.

Acesta a arătat că, deşi partidul său nu a fixat toate obiectivele pentru alegerile locale, la Suceava şi-a propus să facă „cel mai bun scor pe care l-a avut vreun partid din 1990 încoace”.

 

PDL propune românilor a doua revoluţie portocalie

Una dintre temele de campanie a PDL va fi prevestirea unui declin economic provocat de căderea monedei naţionale şi creşterea ratei inflaţiei, cu majorări necontrolate a preţurilor la utilităţi şi la bunurile de consum.

„Robinetele de cheltuieli au fost deschise fără cap în 2007 de Guvernul Tăriceanu 2”, a spus parlamentarul sucevean, care a mai precizat că PDL are o strategie care să-i permită câştigarea celui mai mare număr de consilieri şi a preşedinţiei Consiliului Judeţean Suceava, a Primăriei Suceava şi a celorlalte primării din oraşe, precum şi în 50 la sută din comunele judeţului.

„Putem oferi României a doua revoluţie portocalie. PSD trebuie dislocat din mediul rural şi pentru aceasta alegerile trebuie făcute la firul ierbii”, a afirmat Flutur.

În cadrul strategiei de apropiere de electorat se înscrie şi deschiderea unui birou al europarlamentarului PLD Dumitru Oprea în fostul sediu al PLD din Suceava. Şef de cabinet va fi „un expert pe fonduri europene”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră PSD drept „mulgătorul şef al guvernului minoritar”.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur consideră PSD drept „mulgătorul şef al guvernului minoritar”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu ochii in patru trimis de
(26 ian 2008, 18:31:19
...culoarea portocalie este si cea a rahatului... de care am avut parte patru ani......
2.   PSD suge tzatza PNL trimis de
(27 ian 2008, 03:12:15
daca nu iesea cu banul pentru primarii PSD/PCR, CapDeCal isi pierdea functia de PrimMinistru. PSD ****tzatza PNL. Iar la alegeri o sa se suga unii pe altii.

Lumea va vota PDL, unicul partid care poate schimba ceva cu adevarat.
2.1  RE: PSD suge tzatza PNL trimis de
(27 ian 2008, 20:39:33
sunteti toti niste ***** in partidele voastre..
3.   Portocaliu = minciuna trimis de
(27 ian 2008, 14:35:45
Cum puteti sa vaniti iarasi cu asemenea gogorite? Chiar ne credeti inculti? Sunteti de rasul curcilor si vad ca nici un pic de obraz nu aveti. RUSINE SA VA FIE.
3.1  RE: Portocaliu = minciuna trimis de
(28 ian 2008, 09:39:37
cu ce au gresit cei de la PD-L ca au fost dati afara??? aaaaa ca s-a pus contra multor nenorociti?? .....pe vremea PD litrul de ulei era 35.000 cat e acum?? 55-60.000. pe vremea PD painea era 10-12.000 cat e acum?? 15.000 o paine vai de mama ei feliata si mucegaita. ROMANI TREZITIVA , BUGETUL DE STAT E GOL, CEI DE LA DIFERITE INSTITUTII DE CONTROL SUNT SCOSI SA FACA BANI PT BUGET. ROMANI CHIAR SUNTETI CHIORI CA NEGHIOBII DE LA PNL SI PSD AU FURAT TARA ASTA??? ANALIZATI PRETURILE SI VIATA PE VREMEA PD SI ANALIZATI PRETURILE ACUM SI PUTEREA DE CUMPARARE. pnl si psd a fost cea mai neagra guvernare!!!! hai PD-L.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte