Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obiective

PDL şi-a propus recuperarea valorilor capitalismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii au început seria dezbaterilor doctrinare şi, după prima întrunire cu reprezentanţi ai societăţii civile şi analişti politici, au ajuns la concluzia că „vremea stângii a trecut” şi este timpul pentru o guvernare de dreapta, după model PDL.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a acestei formaţiuni politice, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că „după 18 ani de tranziţie, PDL este singurul vehicul al dreptei româneşti” şi că acest partid are obligaţia să recupereze valorile capitalismului.

„Timpul istoric al stângii a trecut, avem obligaţia să recuperăm valorile capitalismului: eficienţa administraţiei, descentralizarea administrativă, libertatea competiţiei şi încurajarea acumulării”, a declarat senatorul democrat-liberal.

În opinia sa, vinovaţi de întârzierea progresului economic al României sunt socialiştii, în primul rând PSD şi gruparea din jurul lui Ion Iliescu. „Socialiştii au tras de tranziţie cât au putut şi trag şi acum”, apreciază Flutur.

În ceea ce priveşte PD, până nu demult membru al Internaţionalei Socialiste, Gheorghe Flutur afirmă că acest partid a fost „partea reformatoare a socialiştilor, care l-a părăsit pe Ion Iliescu”, şi nu este deranjat că acum se află împreună în aceeaşi barcă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL şi-a propus recuperarea valorilor capitalismului.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL şi-a propus recuperarea valorilor capitalismului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu cine? trimis de
(26 ian 2008, 13:47:09
Cu Flutur si Ursu ma indoiesc. Flutur s-a batut cu pumnul in piept si cu legea proprietatii si tot el a facut-o praf, dovedind ca-l doare in pix de proprietate, deci acest individ nu va face nimic altceva decat sa creeze niste portite legale prin care mediul de afaceri sa poata fi santajat si stors de bani de catre mediul politic. Sau mai exact daca un individ X il injura si nu il accepta pe nea trompeta atunci nea trompeta vrea sa-l poata haitui chiar daca X nu-si castiga existenta din institutiile statului.
2.   Papagali trimis de
(27 ian 2008, 14:41:23
Mai dureros este ca unii chiar pun botu la asemenea ineptii. Oameni buni, papagalii sunt tot papagali, si-n 2004 si-n 2008.
3.   Se mai gasesc naivi ? trimis de
(27 ian 2008, 16:41:17
Cine poate sa mai creada ceea ce debiteaza rama de om ca Flutur ? Dupa ce a batut pe la toate portile ( popi, Marza, iarasi popi) acum se inghesuie la poarta lui Basescu. Ceea ce nu stie inca Flutur este faptul ca nu are c.u.r. Baselu, cati vor sa linga ! A luat o tactica noua: vorbeste bucovinenilor numai prin postul TV Bucovina. De ce nu are curajul sa vina la Radauti, sa vorbeasca deschis cu noi, cei care, fraieriti, l-am votat la ultimile alegeri. Doamne, ce bata mi-am pregatit!
4.   Psd scapa "papagalii" de sclavagismul american trimis de
(27 ian 2008, 21:07:25
Intr-o tara dominata timp de 50 de ani de comunisti, si alti 18 ani de catre comunistii din esalonul 2 si puii lor, este extrem greu de recuperat valorile capitalismului, mai ales ca lighioanele astea comuniste au pus mana pe averea tarii, iar banul face puterea. S-a declarat public ca Nastase/Iliescu sunt hotarati sa scape "papagalii" romani de sclavagismul american care bantuie Romania. Acesta este mesajul PSD.

De aceia, este necesar sa ne adunam fortele imprejului senatorului Flutur si, sa actionam la unison pentru a scapa de putregaiul PSD/PCR, care ne-a stirbit demnitatea. Ba mai mult, PSD/PCR dus o propaganda de dezbinare, in tara si strainatate, si a facut in asa fel incat romanii se suspecteze si sa se urasca unii pe altii, chiar inainte de a se cunoaste. Dezbina si stapaneste. Paguba nationala ireparabila.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte