Google
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5816 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9104 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Burtă în sos de roşii

4 porţii - 50 minute

  • 800g burtă de viţel fiartă
  • 500ml suc de roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 lingură pastă de ardei dulce
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 4-5 fire de busuioc
  • 50ml ulei
  • 50g parmezan
  • ± sare, piper

Căleşte în ulei ceapa, curăţată spălată şi tăiată julienne, împreună cu morcovul curăţat, spălat şi dat pe răzătoarea mare. După 3-4 minute pune pasta de tomate şi de ardei. Căleşte încă 1-2 minute, apoi stinge cu sucul de roşii. Pune în cratiţă burta fiartă şi tăiată fideluţă. Adaugă 1 cană din supa în care a fiert burta, busuiocul tocat mărunt şi potriveşte de sare şi piper, după gust. Acoperă cratiţa cu un capac şi lasă să fiarbă la foc mic circa 30 de minute. Serveşte cu sosul de roşii fierbinte, presară deasupra  parmezan dat pe răzătoarea mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Burtă în sos de roşii.
 Vizualizări articol: 1497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burtă în sos de roşii0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte