Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

Donţu face un bilanţ sumbru al guvernării de dreapta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei ani de guvernare de dreapta sunt ani pierduţi pentru România. Aceasta este concluzia unui bilanţ prezentat ieri într-o conferinţă de presă de către purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu.

Regimul de dreapta reprezentat de tandemul Băsescu-Tăriceanu, a spus Donţu,  a produs pe scena politică a ţării numai scandaluri.

În opinia lui Donţu, eşecul guvernării se vede în instabilitatea şi lipsa de eficienţă a instituţiilor statului, în scăderea puterii de cumpărare a populaţiei, în adâncirea decalajelor faţă de ţările europene sau în proliferarea corupţiei.

„În opinia noastră, guvernul de dreapta în aceşti trei ani a satisfăcut interesele doar a 10% din populaţia ţării, ceea ce ni se pare că 90% din populaţie a fost abandonată în ultimii tei ani.

În opinia PSD, beneficiile creşterii economice din ultimii şapte ani se distribuie inechitabil în societatea românească. Veniturile mai mari încasate la bugetul de stat nu ajung acolo unde oamenii au nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

PSD trece în revistă promisiunile neonorate ale guvernării

Ovidiu Donţu a trecut în revistă câteva promisiuni neonorate ale guvernării de dreapta.

El a amintit de cota unică de impozitare „care a avantajat doar 180.000 de familii bogate”, de absorbţia fondurilor europene, de creşterea ratei şomajului în rândul tinerilor, sau de scăderea puterii de cumpărare a pensionarilor.

„S-a promis protejarea puterii de cumpărare a pensionarilor, dar astăzi avem preţul utilităţilor dublu faţă de anii 2004. Au fost dublate preţurile la energie termică şi gaze naturale.

S-a promis asigurarea unui venit decent pentru pensionari, dar avem astăzi o pensie medie de patru milioane de lei, iar coşul minim de consum este calculat la circa 6,8 milioane de lei. Patru milioane de pensionari nu şi-au putut plăti facturile la energie, gaze şi telefon în această iarnă. Este un record trist pentru România. Pensionarii fac împrumuturi la CAR pentru a putea plăti aceste facturi”, a  spus Donţu.

El a mai adăugat că PSD are datoria de a informa opinia publică în legătură cu ce a făcut şi ce nu a făcut guvernarea de dreapta, pentru a decide în cunoştinţă de cauză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu face un bilanţ sumbru al guvernării de dreapta.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu face un bilanţ sumbru al guvernării de dreapta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cei mai buni ani trimis de
(20 dec 2007, 18:48:08
dl dontu, intr-adevar, toate maretele realizari, economia puternica, asistenta sociala reala, diminuarea coruptiei, infloritoarea clasa de mijloc, minunatul sistem medical, drumurile ca in palma infaptuite in cei 15 ani de guvernare psd, au fost distruse si vandalizate de actuala guvernare de dreapta, singurul rau adevarat care s-a abatut asupra romaniei. multumim din inima pentru patriotismul de care dati dovada in incercarea de a ne deschide ochii. va rog sa nu precupetiti nici un efort in ascutirea luptei de clasa! noi va sustinem!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte