Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 196 (5403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss a angajat un dresor profesionist pentru câinele ei neascultător

Kate Moss a fost nevoită să apeleze la serviciile unui dresor profesionist pentru câinele ei, Archie, un bull-terrier de Staffordshire, care nu asculta deloc comenzile îngrijitorului său temporar, angajat pentru a-l supraveghea în timp ce modelul britanic îşi petrecea vacanţa la Ibiza.

Kate Moss, în vârstă de 39 de ani, a angajat un dresor de câini din Franţa pentru a corecta comportamentul lui Archie, patrupedul care l-a exasperat pe îngrijitorul său temporar, distrugând covoarele şi încercând în mod constant să "evadeze" din vila fotomodelului britanic, informează femalefirst.co.uk.

"Angajata lui Kate i-a spus că Archie a început să roadă covoarele, încerca să fugă din casă şi împrăştia mâncarea peste tot. E un câine foarte nervos şi are un suflet sensibil. A reacţinat foarte rău faţă de plecarea în vacanţă a stăpânilor săi şi este evident că îi e dor de familia sa", a declarat o sursă pentru tabloidul Daily Mirror.

Kate Moss, care îşi petrece vacanţa la Ibiza alături de soţul ei, Jamie Hince, şi de fiica ei, Lila Grace, a fost sfătuită de experţii în psihologia canină să îl mute pe Archie în casa părinţilor soţului ei până când se va întoarce din vacanţă.

"Dresorul francez i-a spus lui Kate ceea ce trebuie să facă pentru a-l calma pe Archie. Se pare că ea ar fi trebuit să facă plimbări lungi cu câinele înainte de a pleca în vacanţă şi va trebui să fie mult mai atentă cu el în viitor", a adăugat aceeaşi sursă.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss a angajat un dresor profesionist pentru câinele ei neascultător.
 Vizualizări articol: 856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss a angajat un dresor profesionist pentru câinele ei neascultător0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei