Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 140 (5347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna ar fi lovit un fan cu microfonul în timpul unui concert

O înregistrare video care o prezintă pe Rihanna încercând să îşi elibereze mâna stângă din strânsoarea unui fan şi în care pare că încearcă să îl lovească pe acesta cu microfonul, în zona feţei, a fost postată pe YouTube de un spectator prezent la acel concert susţinut de artistă la Birmingham.

Înregistrarea video o prezintă pe cântăreaţa din Barbados alergând prin faţa fanilor, lângă scenă, în timp ce interpreta o piesă din setlist-ul acelui concert, informează Daily Mail.

Unul dintre fani, extrem de entuziasmat de prezenţa artistei, a prins-o pe Rihanna de mână, încercând să o oprească. Vizibil agasată, artista în vârstă de 25 de ani, prezentă la Birmingham cu un concert inclus în turneul ei mondial "Diamonds World Tour", s-a întors spre acel fan şi a părut că îl loveşte cu microfonul peste faţă, după care şi-a continuat concertul.

Înregistrarea video nu arată însă faţa fanului şi nici dacă Rihanna l-a lovit într-adevăr cu microfonul.

Potrivit tabloidului Daily Mail, se pare că este vorba de acelaşi concert la care Rihanna şi-a supărat foarte tare fanii, întrucât a apărut pe scenă cu o întârziere de peste două ore. Presa britanică afirmă că artista originară din Barbados petrecuse noaptea precedentă într-un club din Londra alături de buna ei prietenă, modelul Cara Delevigne.

Rihanna trece prin momente mai puţin fericite în această perioadă, după ce s-a despărţit din nou de rapperul Chris Brown. În plus, un bărbat a fost arestat în noaptea de luni spre marţi pe acoperişul vilei pe care artista o deţine în Los Angeles. Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, bărbatul în vârstă de 26 de ani, care a pretins că nu ştia că acea vilă aparţinea cântăreţei Rihanna, a fost arestat imediat şi a rămas în custodia poliţiei din Los Angeles până marţi după-amiază. Site-ul TMZ.com afirmă că justiţia americană a stabilit o cauţiune de 2.882 de dolari.

 

Pe primul loc în topul artiştilor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube

Cântăreaţa Rihanna l-a depăşit pe Justin Bieber şi ocupă, începând de marţi, primul loc în topul artiştilor ale căror videoclipuri au generat cele mai multe vizualizări pe site-ul YouTube.

Cele 77 de videoclipuri cu Rihanna, postate pe canalul oficial de pe YouTube dedicat cântăreţei din Barbados, au generat un total de 3,784 miliarde de vizualizări, depăşind cele 79 de videoclipuri ale cântăreţului Justin Bieber cu aproximativ 2 milioane de vizualizări, informează billboard.com.

Canalul de pe YouTube dedicat cântăreţei Rihanna este urmărit de 8,73 milioane de fani înregistraţi, în timp ce Justin Bieber beneficiază de simpatia a 4,9 milioane de fani înregistraţi.

Rihanna l-a depăşit pe rivalul ei canadian şi pe Facebook, artista din Barbados primind 72,3 milioane de "Like"-uri, spre deosebire de Justin Bieber, care a primit 54,3 milioane de "Like"-uri.

Tânărul canadian a fost depăşit şi pe Twitter, după ce Lady Gaga a devenit la începutul acestui an prima persoană cu peste 40 de milioane de admiratori.

Topul vizualizărilor de pe YouTube este completat de rapperul sud-corean Psy (3,1 miliarde), Eminem (2,4 miliarde) şi Lady Gaga (2,25 miliarde).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna ar fi lovit un fan cu microfonul în timpul unui concert.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna ar fi lovit un fan cu microfonul în timpul unui concert0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei