Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 99 (5306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Selena Gomez, dată în judecată de un producător de parfumuri

 

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a fost dată în judecată de un producător de parfumuri, care o acuză de nerespectarea termenilor din contractul încheiat de aceasta pentru promovarea unei linii de parfumuri care îi poartă numele.

Reprezentanţii Adrenalina Inc. spun că au încheiat cu Gomez o înţelegere pentru crearea unor parfumuri şi produse derivate care să-i poarte numele, informează contactmusic.com.

Însă, Selena Gomez s-a răzgândit şi refuză să fie imaginea acestor produse.

Reprezentanţii companiei mai spun că au cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru campania de promovare şi au fost foarte uimiţi să constate că Gomez nu-şi respectă obligaţiile.

Reprezentanţii Adrenalina Inc. au dat-o în judecată pe cântăreaţă şi cer despăgubiri a căror valoare nu a fost făcută publică.

În noiembrie 2012, Gomez a devenit designerul şi imaginea oficială a liniei de pantofi de sport Neo lansată de brandul Adidas.

Selena Gomez - celebră şi pentru relaţia ei tumultuoasă cu Justin Bieber, cu care s-a împăcat recent, după o mediatizată despărţire - nu este străină de lumea modei, ea lansându-şi deja propria linie vestimentară, denumită Dream Out Loud, în colaborare cu lanţul american de magazine K-Mart.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selena Gomez, dată în judecată de un producător de parfumuri.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selena Gomez, dată în judecată de un producător de parfumuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei