Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei, actorul Taylor Kinney

 

Cântăreaţa americană Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei Taylor Kinney, unul dintre starurile din serialul de televiziune "Vampire Diaries".

Zvonurile despre împăcarea celor două vedete, apărute la începutul acestei luni, par să se confirme, după ce artista americană şi iubitul ei au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau, vineri, pe balconul unui hotel din oraşul australian Brisbane, informează dailymail.co.uk.

Taylor Kinney, în vârstă de 30 de ani, a luat avionul spre Australia, vineri, şi de la aeroport s-a dus direct la hotelul din Brisbane unde se cazase iubita sa, în vârstă de 26 de ani.

A fost una dintre puţinele zile libere din programul foarte aglomerat al cântăreţei americane, care susţine în aceste zile un turneu în Australia. Lady Gaga şi Taylor Kinney au luat prânzul la restaurantul Cha Cha Cha din Brisbane, iar apoi s-au întors la hotel, unde au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau pe balcon.

Potrivit presei internaţionale, cele două vedete s-au despărţit la începutul lunii mai, după o relaţie de 10 luni, iar anumite surse au precizat că despărţirea lor a fost cauzată de programul extrem de aglomerat al cântăreţei.

Zvonurile despre împăcarea lor au apărut la începutul lunii iunie, după ce Kinney s-a deplasat în Thailanda pentru a asista la un concert susţinut de Lady Gaga. Actorul a însoţit-o apoi pe cântăreaţă şi în Singapore, unde aceasta a susţinut un alt concert în cadrul turneului ei mondial.

Lady Gaga a fost aspru criticată de presa din Thailanda după concertul pe care artista americană l-a susţinut în această ţară în luna mai. Ministrul Culturii din Thailanda a depus o plângere în justiţie împotriva cântăreţei, pe care o acuză că a folosit într-un mod nepotrivit drapelul naţional thailandez în timpul acelui concert.

Ministrul Culturii consideră că acea parte din spectacol în care Lady Gaga a apărut pe scenă purtând o coafură tradiţională şi s-a urcat pe o motocicletă într-o ţinută vestimentară sumară, cu drapelul thailandez fluturând în spatele ei, a fost "nepotrivită şi a lezat sentimentele poporului thailandez".

Artista americană provocase deja polemici la scurt timp după sosirea ei la Bangkok, luna trecută, după ce a postat pe Twitter următorul mesaj: "Vreau să mă rătăcesc în «Lady Market» şi să cumpăr un ceas Rollex fals". Acest mesaj aruncă, potrivit unora, o imagine proastă asupra Thailandei, o ţară renumită pentru numărul uriaş de produse contrafăcute pe care le exportă.

Aproximativ 50.000 de spectatori au asistat la acel concert, o etapă în noul turneu mondial al artistei, care a provocat deja furia extremiştilor religioşi din Indonezia, Filipine şi Coreea de Sud.

Taylor Kinney şi Lady Gaga s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei "You And I", turnat în septembrie 2011, în care actorul şi modelul american a interpretat rolul iubitului cântăreţei. După acel videoclip, în care există şi scena unui sărut fierbinte între cei doi protagonişti, Lady Gaga şi Taylor Kinney au apărut de multe ori împreună în public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei, actorul Taylor Kinney.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei, actorul Taylor Kinney0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei