Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day

Actriţa Gwyneth Paltrow, căsătorită cu solistul Coldplay, Chris Martin, recomandă cuplurilor să folosească uleiuri de corp, o pană şi un ghid sexual pentru a avea o Zi a Îndrăgostiţilor perfectă

Actriţa în vârstă de 39 de ani spune că Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie, ar trebui să înceapă cu un mic dejun şi cu un schimb de declaraţii de dragoste, potrivit thesun.co.uk.

Cei doi iubiţi ar putea, de asemenea, să-şi facă playlist-uri cu melodii de dragoste pe care să le asculte fiecare pe iPod-ul său sau să încălzează "atmosfera" citind cărţi de dragoste.

Pe site-ul său, Gwyneth Paltrow a mai prezentat sfaturi din volumul "101 Nights of Grrreat Sex", de Laura Corn, actriţa spunând că aceasta nu este "doar o altă carte despre sex", ci propune reţete secrete şi instrucţiuni speciale.

"Anticiparea şi misterul fac ca şi cele mai mici gesturi să pară palpitante", a mai spus Paltrow. "La ora 15.00, ar trebui să trimiteţi un buchet cu flori, care ar trebui să fie urmat de o cină simplă în care să mâncaţi pui cu avocado", mai spune actriţa.

Ea mai recomandă ca, după ora 22.00, persoanele cu vârsta de peste 18 ani să folosească ustensilele dintr-un pachet Kama Sutra, disponibil la preţul de 16 lire sterline (19 euro, n.r.). "Acest pachet include uleiul dragostei, un balsam de stimulare a plăcerii, pudră din miere, dar şi o pană mică" pentru aplicarea ingredientelor.

Actriţa Gwyneth Paltrow este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Cei doi au împreună doi copii - Apple şi Moses.

Gwyneth Paltrow, care are în palmaresul recent filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day.
 Vizualizări articol: 383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei