Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2011 - Anul XVI, nr. 155 (4753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alain Delon spune că fiul său nu a tras în tânăra împuşcată în apartamentul său

Actorul Alain Delon a confirmat că o tânără a fost împuşcată în apartamentul său din Geneva, joi seară, la o petrecere dată de fiul său, însă a precizat că nu acesta din urmă a tras, relatează AFP.

Actorul francez nu era prezent joi seara la petrecerea dată de fiul său, Alain-Fabien Delon, în vârstă de 17 ani, cu câţiva prieteni. La petrecere, o tânără de 16 ani a fost împuşcată cu un pistol din colecţia actorului, iar fiul lui Delon şi un alt tânăr de 14 ani au fost audiaţi de un judecător pentru cauze cu minori şi inculpaţi pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi adolescenţi au fost eliberaţi, Alain Delon revăzându-şi fiul după incident, sâmbătă în jurul orei 17.00, potrivit cotidianului elveţian Le Matin.

Avocatul care îl reprezintă pe Alain-Fabien Delon, Alec Reymond, a precizat că în urma audierilor este clar că împuşcarea fetei a fost accidentală.

Într-un interviu apărut sâmbătă în Le Matin, actorul francez a declarat: "Tot ce ştiu până acum este că fiul meu nu a tras. (...) Fiul meu mi-a trădat dragostea şi încrederea organizând, când eu eram plecat, o petrecere la mine acasă cu prietenii lui, în ajunul plecării noastre în vacanţă. Ca rezultat, am primit un telefon de la poliţie. Sunt foarte mâhnit".

Actorul a mai spus că nu ţine nicio armă la Geneva. "Se pare că erau două-trei, dar nu este exclus să fi fost luate din casa mea de la ţară", de la Douchy, la sud de Paris, a spus Delon.

"Fii mei (Alain-Fabien şi Anthony, actor franco-american, în vârstă de 46 de ani, n.r.) se cred la cinema (...). Anthony a stat, la un moment dat, trei luni la închisoare", a mai spus starul cinematografiei franceze, apreciind şi că "prin jocurile video ultraviolete, Facebook, internet şi tot restul, copiii noştri trăiesc în permanenţă în mediul virtual".

Delon a mai spus că, din fericire, tânăra nu şi-a pierdut viaţa.

Împuşcată în stomac, victima a fost în stadiu critic vineri, însă în ziua următoare, starea ei s-a ameliorat şi şi-a putut mişca trei membre, alungând teama unei paralizii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alain Delon spune că fiul său nu a tras în tânăra împuşcată în apartamentul său.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alain Delon spune că fiul său nu a tras în tânăra împuşcată în apartamentul său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei