Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2011 - Anul XVI, nr. 155 (4753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor: „Cred că Funeriu a fost pus de Băsescu să demonstreze că şcoala românească produce tâmpiţi”

Luni, 4 Iulie 2011 (14:41:03)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a cerut demisia ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, pe care l-a acuzat că a distrus sistemul de învăţământ. Nechifor a arătat că Funeriu este principalul responsabil de dezastrul înregistrat la examenul de bacalaureat, când promovabilitatea a fost cea mai mică din ultimii ani, situându-se sub 50% la nivel naţional. Preşedintele PSD Suceava crede că Funeriu a fost pus de şeful statului, Traian Băsescu, să demonstreze că şcoala românească produce tâmpiţi. „Acest Daniel Funeriu nu face diferenţa între ceea ce înseamnă un  examen de capacitate, de maturitate, cum este bacalaureatul, şi cu o chestiune elitistă, care înseamnă cercetarea în domenii de nişă ştiinţifice şi confundă aceste lucruri într-o manieră incorectă pentru tinerii care învaţă în România. Cred că de fapt Daniel Funeriu  fost pus de către Traian Băsescu să facă expres acest lucru înadins pentru a demonstra, aşa cum a spus şi Băsescu în urmă cu un an, că şcoala românească produce tâmpiţi. Iată că Funeriu s-a executat şi de la pixelul albastru a ajuns să ne explice acum în ce mod tinerii care trăiesc în România pot fi executaţi într-o aşa manieră, supuşi unei presiuni psihice extraordinare şi aduşi în situaţia în care se schimbă regulile în timpul jocului. Ce s-a întâmplat la bacalaureat seamănă cu ce se întâmplă la DNA atunci când sunt acele proceduri de anchetă. Tinerii s-au simţit presaţi, urmăriţi pas cu pas de parcă transportau droguri ilegale”, a declarat Nechifor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Cred că Funeriu a fost pus de Băsescu să demonstreze că şcoala românească produce tâmpiţi”.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor: „Cred că Funeriu a fost pus de Băsescu să demonstreze că şcoala românească produce tâmpiţi”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti bolnav mintal! trimis de
( 4 iul 2011, 18:29:46
Realitatea e ca scoala produce tampiti. INtreaba-l pe Iordache. Aaaa, el nu are cum sa isi dea seama ca sunt timpiti.
PS> Nu sunt PDL-ist.
2.   Comentariu trimis de
( 5 iul 2011, 01:15:00
total gresit.dl.Funeriu a vrut sa demonstreze ca in Romania sunt oameni si mai nepregatiti ca el pentru ca s-a ras in foarte multe situatii de el.
3.   MINCIUNI NECHIFORESTI trimis de
( 5 iul 2011, 08:58:47
gresit gresit gresit ! incerci tu cumva sa atragi ceva simpatie, creata de aceasta situatie dar fara succes. Copiii sunt retardati, trec la scoala cum trec si tot asa. Plodu tau ce face ? el la bac "va invata" daca vei mai fi o personalitate. Nu mai pacalii lumea VALEA ACASA !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei