Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2011 - Anul XVI, nr. 135 (4733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ja Rule a început ispăşirea pedepsei de 2 ani de închisoare

Rapperul Ja Rule a început, miercuri, să ispăşească o condamnare de doi ani de închisoare pe care a primit-o în Statele Unite pentru posesie ilegală de arme. Ja Rule, în vârstă de 35 de ani, este unul dintre numeroşii rapperi care au avut în ultimii ani probleme cu justiţia, din cauza pasiunii lor pentru arme.

Pe numele lui adevărat Jeffrey Atkins, muzicianul american a pledat vinovat în decembrie 2010 pentru port ilegal de armă (un pistol semiautomat). Rapperul a fost condamnat la doi ani de închisoare şi 18 luni de libertate condiţionată.

Ja Rule a fost arestat după ce poliţia a descoperit un pistol semiautomat în automobilul său, după un concert susţinut de Lil Wayne în Manhattan, New York, în 2007.

Lil Wayne, pus sub acuzare în aceeaşi seară pentru posesie ilegală de arme, şi-a petrecut în închisoare cea mai mare parte a anului 2010.

La rândul lui, pledând vinovat, Ja Rule a evitat desfăşurarea unui proces în urma căruia ar fi putut să primească o pedeapsă mai severă.

Artistul s-a născut în Queens, New York, pe 29 februarie 1976. Şi-a început cariera ca rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click. El a devenit, în timp, mai mult decât un rapper, un artist hip-hop de talie mondială, un talentat compozitor de muzică, dar şi star de cinema. Cunoscut pentru hituri precum "Holla-Holla", "I`m real" (în duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a realizat şapte albume şi a vândut peste 20 milioane de unităţi în întreaga lume.

Ja Rule a fost răsplătit de-a lungul timpului pentru talentul său, fiind nominalizat la numeroase premii de prestigiu. În 2002, la Teen Choice Awards, a primit titlul de artistul anului, iar la GQ Man of the Year - premiul pentru cel mai bun artist solo. De asemenea, a primit numeroase nominalizări la American Music Awards, Soul Train Awards, Grammy Awards, NAACP Image Awards.

Ja Rule a concertat în repetate rânduri în România, cel mai recent concert susţinut de rapperul american în ţara noastră având loc în luna ianuarie, într-un club din Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ja Rule a început ispăşirea pedepsei de 2 ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja Rule a început ispăşirea pedepsei de 2 ani de închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei