Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 apr 2010 - Anul XV, nr. 93 (4384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond

Sam Worthington, starul din "Avatar", este favoritul caselor de pariuri din Marea Britanie, care îl cotează pe actorul britanic cu prima şansă pentru a deveni noul interpret al celebrului agent secret 007, informează bbc.co.uk.

Lansarea celui de-al 23-lea film din seria "James Bond" a fost amânată pe termen nedefinit, din cauza problemelor întâmpinate de procedura de vânzare a studiourilor MGM, ce deţin drepturile asupra acestei francize de succes.

Casa de pariuri William Hill îl creditează pe Sam Worthington, în vârstă de 33 de ani, cu şansa de 5/2 pentru a prelua rolul faimosului spion britanic de la Daniel Craig, despre care se zvoneşte că nu ar dori să interpreteze pentru a treia oară în carieră acest rol.

Următorul pe lista favoriţilor este actorul britanic Christian Bale, care are o cotă de 7/1. Potrivit bbc.co.uk, pe această listă se află însă şi actori americani, precum Will Smith.

Până în prezent, studiourile producătoare au dat însă ca sigură informaţia potrivit căreia Daniel Craig, în vârstă de 42 de ani, va interpreta rolul lui James Bond în următorul film din franciză.

În trecut, pauzele lungi dintre filmele francizei Bond au provocat schimbarea interpretului celebrului agent 007. Astfel, o pauză de şase ani, între 1989 şi 1995, a condus la plecarea galezului Timothy Dalton, respectiv instalarea unui alt actor în rolul lui Bond, irlandezul Pierce Brosnan.

O altă pauză, de patru ani, între 2002 şi 2006, a condus la plecarea lui Brosnan din această franciză şi la venirea lui Daniel Craig.

Următorul film din seria "James Bond", al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, trebuia să fie lansat pe marile ecrane în 2011 sau 2012.

Într-un comunicat emis luni, Michael Wilson şi Barbara Broccoli, producătorii francizei "James Bond", au declarat: "Din cauza permanentei incertitudini ce înconjoară viitorul MGM şi din cauza eşecului vânzării acestor studiouri, am suspendat pe termen nedefinit producţia celui de-al 23-lea film «Bond»".

Cei doi producători au declarat că nu ştiu deocamdată când va fi reluat acest proiect şi nici data la care filmul va fi lansat pe marile ecrane.

Studiourile MGM au datorii de 3,7 miliarde de dolari către Sony şi de 250 de milioane de dolari către diferiţi creditori.

Precedentele 22 de filme din seria "James Bond" au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în Statele Unite ale Americii şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Cel mai recent film din serie, "007 - Partea lui de consolare/ Quantum of Solace", lansat în 2008, a avut încasări mondiale de 586 de milioane de dolari. Precedentul film din serie, "Casino Royale", lansat în 2006, a generat încasări de 594 de milioane de dolari pe plan mondial şi a marcat debutul lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sam Worthington, starul din "Avatar", favoritul caselor de pariuri pentru a deveni noul James Bond0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei