Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2009 - Anul XIV, nr. 301 (4287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Wilmark a devenit cetăţean român

Wilmark, directorul de programe al radioului online ProFm Latino, de pe site-ul www.profm.ro, a devenit cetăţean român, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Cel mai cunoscut latino al României a trecut prin proba de foc a examenului pentru obţinerea cetăţeniei.
Istoria României, geografia, constituţia României, imnul de stat, gramatica şi examenul de limba română sunt probele cele mai importante pe care a trebuit să le treacă. Pentru a fi sigur de reuşită, Wilmark s-a apucat de învăţat cu seriozitate, în urmă cu câteva luni. El însuşi a declarat: "examenul a fost unul complex şi a trebuit să mă pregătesc intens la toate capitolele ca să mă prezint cât mai bine în faţa comisiei de examinare".
Cea mai grea materie, în opinia lui Wilmark, a fost istoria, care i-a dat bătăi de cap. "M-am luptat parte în parte cu dacii şi romanii pentru că nu prea înţelegeam cum e cu Decebal şi Traian şi am testat cunoştinţele de istorie ale prietenilor, care se întreceau şi se contraziceau să-mi explice cum s-a înfăptuit Marea Unire", precizează Wilmark.
Pentru vedeta care face parte din juriul emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată la Pro TV, România a devenit din prima clipă o a doua casă, a întâlnit oameni minunaţi şi are acum o familie frumoasă. Era clar pentru el că următorul pas trebuia să fie cetăţenia, pe care a şi dobândit-o, iar acum mai lipseşte doar depunerea jurământului, pentru a fi român get-beget.
Un alt motiv de mare bucurie pentru Wilmark în această perioadă este faptul că a sărbătorit duminică, 20 decembrie, împreună cu toţi prietenii şi cursanţii săi, 11 ani de la înfiinţarea şcolii de dans "Wilmark Academia de Baile", printr-un spectacol la Teatrul "Constantin Tănase" din Capitală, surpriza acestui an fiind apariţia unui nou stil în familia şcolii de dans - hip-hop.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wilmark a devenit cetăţean român.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wilmark a devenit cetăţean român0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei