Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2009 - Anul XIV, nr. 301 (4287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Concert

Armonia Crăciunului, transmisă sucevenilor de Fuego şi Grupul Anatoly

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vestea Naşterii Domnului şi armonia Crăciunului au fost transmise sucevenilor, luni seara, pe scena Casei de Cultură Suceava, de Fuego şi Grupul vocal Anatoly din Braşov.
Publicul din Suceava i-a primit cu căldură şi aplauze pe artişti, care au oferit două ore de colinde, cântece de iarnă şi muzică religioasă de bună calitate.
Dacă talentul şi profesionalismul cu care îşi pregăteşte Fuego fiecare spectacol, pornind de la decor, costume, scenografie, sunet, lumini, le erau cunoscute sucevenilor de la celelalte spectacole, o surpriză plăcută a venit din partea invitaţilor cu care a concertat Fuego, Grupul Vocal Anatoly, format din Andrada Mureşan, Gabriel Baciu şi Ciprian Cucu.
Am aflat de la membrii grupului că au opt albume înregistrate, dintre care cinci sunt lansate pe piaţă. La Suceava, tinerii au interpretat colinde româneşti şi cântece religioase, cucerind publicul chiar de la prima piesă.
Fuego şi Grupul Anatoly au reuşit să transforme o seară friguroasă de decembrie într-o seară specială, plină de armonie şi credinţă.

 

Turneu în 30 de oraşe

Suceava este unul dintre cele 30 de oraşe din România unde Fuego a mers cu colindul în acest an, un turneu greu, intitulat „Colind pentru părinţi”, având în vedere nămeţii şi viscolul care s-au abătut în Sud - Estul ţării, în ultimele zile.
Singurul oraş din ţară în care s-a anulat concertul, din cauza vremii nefavorabile, a fost Brăila. Turneul de colinde iniţiat de Fuego se va încheia pe 23 decembrie, la Iaşi.
Fuego, pe numele său adevărat Paul Surugiu, a fost acompaniat la Suceava şi de instrumentiştii Cristian Popa – clape şi George Parang – tobe.
Sucevenii au ascultat cu drag colindele „La poarta Raiului”, „Colindăm, Doamne”, „Colindă pentru părinţi”, „Cerul ca o mamă”, „Împodobeşte, mamă, bradul”, dar şi muzică religioasă. Atunci când au fost invitaţi să cânte împreună au artiştii, sucevenii au făcut-o cu drag şi i-au acompaniat cu aplauze. Fuego a promis că va reveni la Suceava în luna martie, cu un spectacol dedicat femeii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Armonia Crăciunului, transmisă sucevenilor de Fuego şi Grupul Anatoly.
 Vizualizări articol: 2566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Armonia Crăciunului, transmisă sucevenilor de Fuego şi Grupul Anatoly4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!! trimis de
(23 dec 2009, 11:10:57
Fuego a venit cu circarii lui , ce fel de colinde or mai fi si astea !!!
2.   Breaking News! trimis de
(23 dec 2009, 12:19:35
Hrusa are puterea sa-l stinga pe Fuego! He is the "Ler" Master! May the force be with you all. Along with the ler!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei