Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2009 - Anul XIV, nr. 261 (4247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 2009

Heidi Klum a confirmat informaţia potrivit căreia va reveni pe podiumul de defilare, pe 19 noiembrie - în calitate de gazdă a show-ului anual Victoria's Secret -, la doar şase săptămâni după naşterea celui de-al patrulea copil al său, micuţa Lou Samuel, informează people.com.
"Heidi este o super-femeie. A născut în urmă cu câteva săptămâni şi acum va găzdui cel mai strălucitor show de modă din lume", a declarat Ed Razek, directorul de marketing al companiei Victoria's Secret.
"Compania Victoria's Secret este încântată să o primească din nou în rândurile ei. Nu există o alta ca ea", a adăugat Ed Razek.
Heidi Klum a preferat să ofere puţine informaţii despre revenirea ei pe podiumul de defilare, declarând doar că intenţionează să aştepte să vadă ce se întâmplă după naşterea fetiţei sale, Lou Samuel.
Cu toate acestea, colegele ei - "îngerii" de la Victoria's Secret - nu sunt surprinse să o vadă pe Heidi Klum revenind atât de repede pe podium. "Poate să facă orice. E o mamă extraordinară şi are multe activităţi în paralel. Reprezintă o sursă de inspiraţie", a declarat Alessandra Ambrosio, colega ei de la Victoria's Secret.
Top modelul Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul american Seal, a născut, la începutul lunii octombrie, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, în vârstă de trei, respectiv doi ani, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa în vârstă de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.
Seal, în vârstă de 46 de ani, şi Heidi Klum, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2005.
Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. În prezent, top-modelul moderează emisiunea TV "Project Runway", în care sunt prezentaţi creatori de modă care încearcă să se afirme în acest domeniu. Pentru acest show, Heidi Klum a fost nominalizată la premiile Emmy. De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 2009.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum va fi gazda show-ului Victoria's Secret 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei