Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2009 - Anul XIV, nr. 170 (4156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stephen Baldwin şi-a declarat falimentul

Actorul Stephen Baldwin, fratele starului din serialul tv "30 Rock" Alec Baldwin, a declanşat procedurile de intrare în faliment, marţi, la New York, potrivit unui document prezentat în justiţie, în care susţine că datorează 2,3 milioane de dolari, potrivit Reuters.
Celebrul actor american în vârstă de 43 de ani a apelat la capitolul 11 din Legea falimentului din Statele Unite - care protejează interesele persoanei sau ale companiei care solicită declanşarea procedurilor de intrare în faliment -, susţinând că datorează peste 2,3 milioane de dolari şi că deţine o proprietate în New York, evaluată la doar 1,1 milioane de dolari. Soţia actorului, Kennya Baldwin, a fost citată şi ea în acest document oficial.
Stephen Baldwin datorează statului american aproximativ 1,2 milioane de dolari pentru neplata celor două ipoteci puse pe proprietatea sa din New York şi peste un milion de dolari în taxe şi impozite. Totodată, actorul american are numeroase datorii acumulate în contul cărţilor sale de credit.
Avocatul familiei Baldwin nu a făcut nici un comentariu până la ora publicării acestor informaţii.
Publicaţia Newsday din New York publicase, la începutul lunii iulie, o informaţie potrivit căreia un bărbat fără domiciliu, căruia i s-a permis să trăiască pe proprietatea familiei Baldwin, a fost arestat de poliţia americană, fiind acuzat de posesie şi trafic de heroină.
Surse din poliţia americană au declarat pentru aceeaşi publicaţie newyorkeză că Stephen Baldwin, care s-a autodescris drept "un creştin renăscut", a fost complet şocat de această veste şi că el încercase doar să facă o faptă bună.
Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii săi, Alec, Daniel şi William, toţi actori. Familia Baldwin este de religie romano-catolică şi are ascendenţă irlandeză, britanică şi franceză. Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune sau în emisiuni de tip reality-show.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stephen Baldwin şi-a declarat falimentul.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stephen Baldwin şi-a declarat falimentul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei