Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2009 - Anul XIV, nr. 113 (4099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson, bolnav de cancer de piele

Cântăreţul american Michael Jackson este bolnav de cancer de piele, însă este hotărât să lupte cu boala, doctorii asigurându-l că aceasta este tratabilă, informează cotidianul britanic The Sun.

Starul în vârstă de 50 de ani a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu câteva săptămâni.

Doctorii au descoperit tumori canceroase pe pielea din partea superioară a corpului şi celule pre-canceroase pe ten. Însă legenda pop, care are programată o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, începând din iulie, va fi în stare să susţină show-urile, precizează presa britanică.

"Testele efectuate de Michael au arătat pete canceroase pe corpul său, precum şi celule pre-canceroase pe faţă", informează o sursă apropiată artistului. "La început a fost foarte îngrijorat, însă el spune că doctorii l-au asigurat că poate fi tratat şi că se va însănătoşi", a mai spus aceasta, menţionând că artistul aşteaptă cu nerăbdare să înceapă seria de concerte, fiind hotărât să îşi uimească audienţa la fiecare dintre cele 50 de show-uri. "El a insistat ca, indiferent de tratamentul pe care îl va urma, acesta să fie adaptat pentru a-şi putea continua activitatea", a mai spus sursa.

Jackson, care a fost văzut purtând o mască şi făcând vizite regulate la dermatologul său din Beverly Hills, a primit acest diagnostic luna trecută.

Presa speculează că starul va fi tratat de doctorul Ralph Massey, un chirurg absolvent al Universităţii Cambridge. De asemenea, se presupune că boala sa ar fi legată de o altă afecţiune a pielii cu care starul a fost diagnosticat - vitiligo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson, bolnav de cancer de piele.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson, bolnav de cancer de piele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei