Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2009 - Anul XIV, nr. 112 (4098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan revine pe marile ecrane într-o comedie independentă

Actriţa Lindsay Lohan, ale cărei probleme cu poliţia i-au umbrit cariera artistică în ultimii ani, se va întoarce pe marile ecrane în comedia independentă "The other side", informează AFP.

Filmul, în care Lindsay Lohan va juca alături de actorul american Woody Harrelson şi de cântăreaţa canadiană Alanis Morissette, va prezenta povestea unei tinere cercetătoare, repartizată cu locul de muncă pe o insulă izolată, trăind în mijlocul unei comunităţi foarte excentrice, care ascunde secretul unei teribile tragedii, produsă cu mulţi ani înainte.

Filmările vor debuta în luna octombrie, pe o insulă din largul statului american Massachusetts, în partea de nord-est a Statelor Unite.

Acesta va fi primul rol important pentru Lindsay Lohan, în vârstă de 22 de ani, după prestaţia ei din filmul "I know who killed me" (2007), recompensată cu trei premii Zmeura de Aur.

Nelipsită de la petrecerile hollywoodiene, ţintă favorită a paparazzi-lor, Lindsay Lohan este un fost copil-minune al studiourilor Disney, considerată drept una dintre cele mai promiţătoare tinere actriţe a generaţiei sale, a cărei carieră, însă, a cunoscut mai multe coborâşuri decât urcuşuri, din 2005 până în prezent.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut "un sejur" de două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei şi mici cantităţi de droguri.

Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, actriţa se află sub supraveghere judiciară până în 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan revine pe marile ecrane într-o comedie independentă.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan revine pe marile ecrane într-o comedie independentă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei