Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2009 - Anul XIV, nr. 30 (4016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Renee Zellweger a primit titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard

Actriţa Renee Zellweger a primit, joi, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVIII-lea, informează telegraph.co.uk.

Clubul de teatru Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite şi oferă acest premiu în fiecare an.

Zellweger a primit o "oală de budincă", după care a condus tradiţionala paradă prin Harvard Square. Starul a trebuit să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor, înainte de a primi titlul de femeia anului.

Onoarea este acordată actorilor care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de divertisment.

Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.

Actriţa Renee Zellweger, în vârstă de 39 de ani, este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003). De asemenea, actriţa a mai primit două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Chicago" şi "Sora Betty".

Clubul de teatru acordă şi titlul de bărbatul anului. În 2009, acest titlu a revenit actorului James Franco, el urmând să-şi primească premiul pe 13 februarie. Actorul în vârstă de 30 de ani a jucat în filme precum "Milk - Preţul curajului" (2008), "Nopţi în Rodanthe" (2008), "Omul Păianjen 3" (2007), "In the Valley of Elah" (2007), "Eroii cerului" (2006), "Tristan & Isolda" (2006), "Annapolis" (2006). Pentru rolul principal din filmul "James Dean" (2001) a câştigat un Glob de Aur.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Meryl Streep, Katharine Hepburn, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Scarlett Johansson şi actorii Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.

Anul trecut, premiile Universităţii Harvard au revenit actorilor Charlize Theron şi Christopher Walken.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renee Zellweger a primit titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renee Zellweger a primit titlul de femeia anului din partea Universităţii Harvard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei