Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2009 - Anul XIV, nr. 30 (4016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenţie

Flutur cere Drumurilor Naţionale să înceapă luni lucrările la podul de la Marginea

Duminică, 8 Februarie 2009 (15:37:39)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că luni va avea o discuţie cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, despre continuarea lucrărilor la podul din comuna Marginea, distrus de inundaţiile din vara anului 2008. Demersul lui Flutur vine după ce sătenii din comuna Marginea, exasperaţi că autorităţile nu mai finalizează podul care face legătura între Rădăuţi şi Cîmpulung Moldovenesc, pe DN 17, şi-au construit cu forţe proprii un pod de lemn, fără nici un fel de autorizaţii sau aviz. Flutur a arătat că este „foarte supărat” pe Compania Drumuri Naţionale deoarece, în ciuda nenumăratelor intervenţii făcute de autorităţile locale şi judeţene, nu au continuat lucrările la pod. „Lucrarea nu este atributul Consiliului Judeţean, ci al Companiei Naţionale de Drumuri. Guvernul Tăriceanu a amânat deliberat începerea lucrărilor până la campania electorală de la sfârşitul anului 2008, ceea ce consider că este nepermis. Acum am făcut din nou intervenţii la noua conducere a Ministerului Transporturilor şi ne vom ţine de capul celor de la Drumuri Naţionale ca începând de luni, 9 februarie, să înceapă lucrarea acolo. În paralel, am cerut companiei să asfalteze varianta pe care se circulă acum pentru că drumul este impracticabil. Luni voi discuta cu ministrul Radu Berceanu această problemă”, a spus Gheorghe Flutur.

Situaţia podului de la Marginea a fost abordată şi de senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, care a spus că, dacă din punct de vedere strict legal acţiunea sătenilor din Marginea „este pe lângă lege”, din punct de vedere practic, „oamenii nu au făcut decât să rezolve o problemă care era extrem de simplu de rezolvat şi benefică”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere Drumurilor Naţionale să înceapă luni lucrările la podul de la Marginea.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur cere Drumurilor Naţionale să înceapă luni lucrările la podul de la Marginea1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei