Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse prizează vodcă

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, care a fost externată luna trecută dintr-o clinică de dezintoxicare londoneză, a fost surprinsă prizând vodcă, cu ajutorul unui pai, la o petrecere din clubul londonez Bungalow 8, informează femalefirst.co.uk.

La petrecerea din clubul londonez au fost prezenţi, printre alţii, Kelly Osbourne, Mark Ronson şi Kimberly Stewart.

"Cineva a adus peste 20 de shot-uri la masa la care era Amy şi ea a decis să îşi arate noua distracţie la petreceri", a declarat o sursă apropiată vedetei. Conform aceleiaşi surse, Winehouse a sorbit o parte din shot, dând foc restului. "Apoi a luat un pai şi a prizat restul", a mai subliniat sursa.

Doctorii avertizează că această formă de distracţie folosită de Winehouse pentru petreceri, cunoscută ca Gas Chamber, ar putea fi letală, pentru că alcoolul este absorbit direct în sânge.

 

Viaţă agitată.

Născută pe 14 septembrie 1983, dintr-un tată şofer de taxi şi o mamă farmacistă, Winehouse a crescut într-o familie de evrei, în nordul Londrei, unde jazz-ul este rege. Tatăl este amator de muzică, iar unchii de pe partea mamei sunt muzicieni profesionişti.

La vârsta de 10 ani, a creat un duo rap cu cea mai bună prietenă a sa, iar la 13 ani a început să cânte soul.

A urcat cu adevărat pe scena muzicii pop în 2003 şi a uimit profesioniştii cu vocea sa şi repertoriul.

Cântăreaţa revendică influenţe ale unor cântăreţe de culoare precum Sarah Vaughan, Dinah Washington, dar şi ale lui Elvis Presley.

Al doilea album al său, "Back to Black", a fost apreciat de critici şi a avut cele mai mari vânzări în Marea Britanie, în 2007. Cântăreţi precum Prince sau George Michael au declarat că doresc să lucreze cu ea.

Însă ea a ales să lucreze cu Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, fost iubit al lui Kate Moss, care are, de asemenea, o reputaţie de scandalagiu consumator de droguri. Al treilea album ar putea fi lansat în 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse prizează vodcă.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse prizează vodcă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte