Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2008 - Anul XIII, nr. 45 (3726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan, fotografii nud de dragul lui Marilyn Monroe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lindsay Lohan a pozat goală, în rolul lui Marilyn Monroe, încercând să readucă în atenţia publicului imaginea divei. Potrivit site-ului boston.com, controversata Lohan a declarat că s-a simţit "confortabil" dezbrăcându-se pentru a recrea setul de poze pe care fotograful Bert Stern i le-a făcut lui Marilyn Monroe cu doar şase săptămâni înainte de moartea divei.

"Nu am stat prea mult pe gânduri înainte să accept, pentru că sunt de părere că este o onoare să lucrezi cu Bert Stern la o şedinţă foto care să o amintească pe Marilyn Monroe", a spus fericită Lindsay Lohan.

Actriţa a povestit că a încercat să recreeze look-ul şi imaginea divei din acele momente şi a declarat că s-a simţit bine, confortabil, chiar dacă a trebuit să apară nud. În acest set de fotografii, Lindsay poartă o perucă blondă platinată şi este machiată cu tuş, în inconfundabilul stil al lui Marilyn Monroe, trupul fiindu-i acoperit doar de câteva eşarfe transparente şi de un colier cu diamante.

Lohan, în vârstă de 21 de ani, a mărturisit că din totdeauna a fost o mare admiratoare a lui Marilyn Monroe şi a povestit că în seara dinaintea şedinţei foto a intrat puţin în panică şi a făcut 250 de abdomene, dorind să arate cât mai bine. "A fost o experienţă extraordinară, a fost ca un déja vu, am avut acelaşi sentiment ca atunci când revezi după un timp o stradă pe care ai vizitat-o mai demult", a mărturisit Bert Stern, cel care a fotografiat-o pe Marilyn Monroe în urmă cu 46 de ani şi care a recreat şedinţa foto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan, fotografii nud de dragul lui Marilyn Monroe.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan, fotografii nud de dragul lui Marilyn Monroe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale verzi 4 porţii - (30 minute + 30 minute la frigider) 3 salate verzi mai mari300g brânză proaspătă de vaci100g telemea rasă1 lingură seminţe de chimen1 leg. mărar1 ceapă roşie2 linguri ulei de măsline2 cepe verzi2 linguri hrean ras200ml... Citeşte