Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 dec 2007 - Anul XII, nr. 313 (3678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Droguri, tribunal, închisoare:

Starurile au avut un an 2007 foarte agitat

Cure de dezintoxicare, închisoare, hărţuiri din partea paparazzi-lor, sunt doar câteva din "aventurile" prin care au trecut, în 2007, starurile lumii mondene, din cinema şi muzică, una din aceste vedete pierzându-şi chiar viaţa.

Anna Nicole Smith (1967 – 2007): rubiconda fostă Playmate şi-a găsit sfârşitul în februarie, într-un hotel din Florida, SUA, în urma unei supradoze, la câteva luni după moartea fiului său, Daniel, în vârstă de 20 de ani, decedat în circumstanţe asemănătoare.

Timp de câteva săptămâni, apropiaţii lui Smith s-au certat asupra corpului ei neînsufleţit, apoi asupra paternităţii fiicei sale, pe care justiţia ar putea să o transforme în moştenitoarea unui miliardar texan, cu care admiratoarea lui Marilyn Monroe s-a căsătorit, cu puţin înainte de moartea acestuia.

Moştenitoarele.

Aceeaşi vâlvă a stârnit-o o altă moştenitoare, Paris Hilton, care, în iunie, a petrecut 23 de zile în închisoare, pentru că a fost surprinsă la volanul maşinii, deşi avea permisul suspendat. Afacerea a provocat un conflict între şeriful Los Angeles, care voia să o elibereze, şi procurorul, care a decis să ofere un exemplu prin pedepsirea starletei neliniştite, în vârstă de 26 de ani.

Colega sa de reality show, Nicole Richie, a fost la rândul ei condamnată la patru zile de închisoare şi trei ani de libertate condiţionată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. Fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie, care aşteaptă primul său copil, nu a petrecut, în schimb, decât o oră după gratii.

Acuzată tot de conducere în stare de ebrietate, după două arestări în decurs de câteva săptămâni, actriţa Lindsay Lohan, în vârstă de 21 de ani, nu a petrecut în închisoare decât 84 de minute din cele 24 de ore la care a fost condamnată. Aceste probleme au afectat serios cariera tinerei femei, cu o reputaţie de persoană dificil de controlat pe platourile de filmare şi care a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare din Utah, în această vară, când cele mai recente filme ale sale primeau lovituri de graţie în box office.

Britney, dezamăgirea anului.

Totuşi, interminabila descindere în infern a lui Britney Spears este cea care marchează anul 2007, înscriindu-l sub planeta "vedetelor": cântăreaţa a fost analizată cu lupa în zeci de emisiuni de televiziune sau în bloguri precum cel al lui Perez Hilton, care numără zilnic trei milioane de cititori. În februarie, cântăreaţa, aflată în plin proces de divorţ cu tatăl celor doi copii ai săi, Kevin Federline, s-a ras pe cap în public, fiind, vizibil, în plină depresie nervoasă.

O cură de dezintoxicare mai târziu, Spears, care este frecvent fotografiată fără lenjerie intimă, a ratat întoarcerea pe scena muzicală internaţională, cu o prestaţie calificată de specialişti drept catastrofică, în deschiderea premiilor MTV Video Music, unde nici play back-ul, nici mişcările de dans nu au fost sincronizate.

În plus, cântăreaţa a fost implicată într-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmări foarte grave, dar din cauza cărora ar fi putut fi condamnată la închisoare. În urmă cu câteva luni, ea a trecut cu maşina peste piciorul unui paparazzo, pentru ca ulterior, un alt fotograf să fie rănit pe când o urmărea pe tânăra fostă prinţesă a muzicii pop. În octombrie, Spears a fugit de la locul unui accident, dar a scăpat de închisoare după ce a încheiat o înţelegere cu victima.

Şi, în timp ce cel mai recent album al său îşi pierde din farmec, după numai o lună pe piaţă, fosta "Lolita" a muzicii pop, în vârstă de 26 de ani, a primit o altă lovitură dură, pierzând custodia celor doi fii ai săi în favoarea fostului soţ, decizie luată în urma evaluării comportamentului său haotic.

Naomi Campbell, violentă şi inumană.

Top modelul Naomi Campbell continuă să nu se dezmintă de trecutul său violent. Ea este cunoscută pentru temperamental coleric şi pentru modul câteodată inuman cu care îşi tratează angajaţii. Deşi a făcut terapie pentru controlul furiei, se pare că Naomi nu se poate lecui. La începutul acestui an, Campbell şi-a recunoscut vinovăţia într-un caz în care a fost acuzată de vătămare corporală. În martie, vedeta a fost condamnată la cinci zile de muncă în folosul comunităţii pe care le-a efectuat ca menajeră într-o clădire publică din New York.

George Michael, fără permis

De cealaltă parte, nici reprezentanţii sexului tare din industria divertismentului nu au scăpat de probleme.

George Michael a scăpat de închisoare, dar a primit 100 de ore de serviciu în interesul comunităţii, după ce a fost găsit vinovat de conducere sub influenţa substanţelor interzise. Potrivit raportului medico-legal, în sângele lui Michael se găsea un cocteil de somnifere, antidepresive şi droguri de clasă C. Pentru că şi anul trecut a fost implicat în accidente rutiere de acelaşi tip, poliţia britanică a hotărât să taie răul din rădăcină şi să-i suspende permisul pe doi ani.

Kiefer Sutherland, starul serialului de acţiune "24 de ore", a fost condamnat la 48 de zile de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzaţia de conducere în stare de ebrietate.

Sechestrare de persoane.

Mai picant este cazul lui Boy George, care a fost pus sub acuzare pentru sechestrare şi privare de libertate, pentru că a reţinut cu forţa şi a legat cu cătuşe de un zid un bărbat care lucra la o companie de escortă pentru gay, pe care l-a chemat, în aprilie, la apartamentul său din Londra. Anul trecut, Boy George a lăsat scena muzicală pentru a mătura timp de cinci zile străzile oraşului New York, ca ore de muncă în serviciul comunităţii. Cântăreţul a fost găsit vinovat atunci de deţinere de cocaină.

Rockerul britanic Pete Doherty, iubitul top modelului de origine română Irina Lăzăreanu, a fost acuzat de numeroase ori de deţinere de droguri, dar a scăpat ieftin, după ce judecătorul a respins condamnarea în favoarea internării într-o clinică de dezintoxicare.

Veteranul Sylvester Stallone a scăpat uşor, doar cu o amendă, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de introducere de hormoni de creştere în Australia, substanţe considerate interzise în această ţară. Starul din "Rambo" nu a menţionat motivul pentru care ia aceste medicamente, dar a declarat că este jenat din cauza acestui incident.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starurile au avut un an 2007 foarte agitat.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Starurile au avut un an 2007 foarte agitat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Macrou gratinat cu gulii 4 porţii – 50 minute700g file de macrou4 gulii1 ceapă roşie100ml ulei4 morcovi2 ouă50g smântână100g caşcaval1 leg. mărar± sare, piper Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă.... Citeşte