NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
vineri, 24 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 120 (8649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9771 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6576 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Mircea Belțic, candidatul independent de la Salcea, susținut de patru partide politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent pentru funcția de primar al orașului Salcea, Mircea Belțic, s-a lansat oficial în cursă la un eveniment organizat la Căminul Cultural din Salcea și la care au participat peste 150 de oameni.

Este candidatul susținut de nu mai puțin de patru partide, respectiv PSD, PMP, AUR și Partidul Patrioților. La evenimentul de joi seară au participat Gheorghe Șoldan, deputat PSD și candidatul acestui partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul PSD Eugen Bejinariu, primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, dar și reprezentanți ai celorlalte partide care sunt alături de Mircea Belțic.

Cu ocazia acestei lansări, Mircea Belțic a spus că de profesie este inginer, iar inginerii vorbesc mai puțin, motiv pentru care acesta este și sloganul de campanie: ”Vorbe mai puține, fapte mai multe”.

”Actualul primar nu a respectat dreptul de a candida și nu a știut decât să facă sesizări și contestații, pe unul dintre contracandidați l-a eliminat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și al unor oameni care mi-au fost alături, în vinerea Paștelui eram pe holurile Tribunalului și îmi pregăteam apărarea. Am reușit în final, iar acum sunt aici și vin cu o provocare: administrarea orașului Salcea, iar de aceea votul dumneavoastră din 9 iunie este esențial. Iar pentru a dezvolta orașul Salcea sunt fonduri care pot fi accesate, inclusiv fonduri elvețiene și norvegiene, iar la firma la care sunt angajat am lucrat la așa ceva și totul s-a finalizat cu succes prin accesarea de fonduri europene”, a transmis Mircea Belțic.

 

Primarul din Dumbrăveni îl acuză pe Ezekiel Belțic că a mințit

Celor prezenți în sală le-a vorbit și primarul Ioan Pavăl, care a amintit că acum patru ani l-a susținut și a crezut în tânărul Ezekiel Belțic, dar acesta nu a făcut decât să mintă.

”Am primit o amenințare miercuri seară, că dacă merg la Salcea și zic ceva de Ezekiel, are aici în sală 100 de oameni care vor pune întrebări. Care sunt aceștia să ridice mâna sus (râsete în sală). Înseamnă că nu a avut curaj să trimită 100 de oameni. Mi-a plăcut de Ezekiel acum patru ani, când a venit să candideze la Salcea, mai ales că l-am văzut băiat tânăr. Că a făcut sau nu a făcut ceva nu e treaba mea, dar mă interesează că la facultate nu te învață să spui sau să nu spui minciuni, iar cei 7 ani de acasă te învață să nu spui minciuni. Să spui adevărul unui om când spui ceva, chiar dacă pierzi trebuie să îți respecți cuvântul dat, ceea ce nu a fost cazul la el. M-a mințit pe mine și pe alți oameni importanți, iar asta nu mi-a plăcut. Nu vă lăsați păcăliți de sacoșele electorale primite, pentru că acelea sunt tot din banii voștri, așa încât sunt convins că pe 9 iunie veți vota ce trebuie”, a spus primarul din Dumbrăveni.

În ceea ce îl privește pe Mircea Belțic, primarul din Dumbrăveni i-a transmis: ”Ești deosebit pentru că ești aici și pentru că oamenii aceștia stau în fața ta, domn inginer”.

”Despre actualul primar nu pot spune decât că e un om arogant, lipsit de caracter și lipsit de cuvânt”

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a vorbit și el în termeni frumoși despre Mircea Belțic.

”Pe Mircea l-am cunoscut când cineva de aici l-a contestat și m-am întrebat: Unde e democrația? Cum vrei tu să câștigi o luptă făcându-l pe celălalt să nu se prezinte. Am fost împreună cu Mircea și am stat cu el inclusiv pe holurile Tribunalului și știu că este un om bun, care se zbate pentru a rezolva problemele comunității din Salcea și își dorește să câștige Primăria pentru dumneavoastră”, le-a spus deputatul Gheorghe Șoldan celor din sală.

Încrederea în capacitatea lui Mircea Belțic și-a exprimat-o și deputatul Eugen Bejinariu.

”Eu nu îl cunosc de foarte multă vreme pe Mircea Belțic, dar mi s-a părut un om foarte hotărât, un om blajin, un om cu o vorbă bună, un om care se apleacă asupra problemelor. Sunteți cei mai în măsură să decideți pe 9 iunie cine să vă conducă în următorul mandat. Gândiți-vă că Mircea are în spate mai multe partide, ceea ce înseamnă că va fi susținut de toată lumea, ceea ce înseamnă că e un lucru foarte bun. Despre actualul primar nu pot spune decât că e un om arogant, lipsit de caracter și lipsit de cuvânt”, a fost mesajul lui Eugen Bejinariu.

 

Mircea Belțic are moacă de primar, educație de primar și prestanță

Din partea PMP a vorbit medicul veterinar Doru Lefter, care este și candidat pe lista Alianței Dreapta Unită pentru funcția de consilier județean.

”Și medicii veterinari vorbesc puțin pentru că nu au cu cine, pentru că nici unul dintre pacienții lor nu se pricepe să vorbească. Cum am ajuns să îl cunosc pe Mircea? Căutam un om care să aibă moacă de primar, să aibă educație de primar, să aibă prestanță și Mircea are aceste calități”, a arătat Doru Lefter.

Candidatul independent Mircea Belțic are și susținerea celor de la AUR, o parte din oamenii înscriși în acest partid fiind dezamăgiți de actualul primar pe care acum 4 ani l-au susținut.

”Eu cred că Mircea Belțic trebuie sprijinit și poate fi un primar pentru noi, care are proiecte viabile și serioase pentru dezvoltarea orașului Salcea, în timp ce contracandidatul său are pe pliante poze cu școli de prin Anglia. I-am fost alături actualului primar în campania din 2020, dar el mi-a împins căruciorul și s-a folosit de mine, iar acum mă face jihadist AUR”, a menționat Mihai Palaghiea.

Comandat decandidat independent Mircea Belțic
Executat SC Interpress SRL
CMF: 24240276, Tiraj 2320
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Belțic, candidatul independent de la Salcea, susținut de patru partide politice.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Mircea Belțic, candidatul independent de la Salcea, susținut de patru partide politice3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei