Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 101 (8630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Medicul Paul Turcoman a prezentat strategia PSD pentru sănătate în Suceava: Vrem înființarea unui Spital Municipal și a două centre de permanență

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul cardiolog din Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava Paul Turcoman, candidat din partea PSD pentru Consiliul Local Suceava, a prezentat, luni, principalele proiecte ale social-democraților în domeniul sănătății pentru municipiul reședință de județ. Paul Turcoman a spus după depunerea candidaturilor PSD pentru Primăria și Consiliul Local Suceava că se bucură că este în echipa lui Vasile Rîmbu, candidatul pentru Primăria Suceava, și că alături de acesta este convins că proiectele pe sănătate vor deveni realitate.

Turcoman a arătat că are în vedere două proiecte importante, primul dintre acestea fiind înființarea a minimum două centre medicale de permanență. „Asta înseamnă crearea a două sedii cu minimum cinci medici de familie, care vor asigura în regim de gardă urgențele minore pentru suceveni. Pe lângă beneficiul pe care îl aduce, accesibilitatea la serviciile medicale a cetățenilor, un alt beneficiu este și degrevarea de urgențe minore a serviciului de urgență de la Spitalul Județean, care pare să fie din ce în ce mai aglomerat”, a spus mediul sucevean.

El a adăugat că un alt proiect îndrăzneț, pe termen lung, este construirea unui spital municipal care să deservească în special partea de servicii medicale „care sunt deja la maximum forjate în Spitalul Județean Suceava”. „Observăm că odată cu înaintarea în știință și tehnică crește și accesibilitatea la serviciile medicale. Avem nevoie constant de o extindere a spațiului, de aceea spitalul municipal ar fi binevenit pentru Suceava și suceveni. Pe lângă creșterea cantității serviciilor medicale pentru suceveni, consider un beneficiu și implicarea universității în acest proiect prin participarea celor care performează, a studenților, fie de la Facultatea de Medicină Generală, fie asistenți medicali sau celelalte facultăți, pe partea de practică a studenților și inclusiv pe viitor pentru viitorii medici, asistenți medicali pentru un loc de muncă pentru a-i ține în zonă”, a arătat Radu Turcoman.

El consideră că, astfel, Suceava și sucevenii vor avea parte de beneficii din toate punctele de vedere în ce privește domeniul medical. „Pentru toate acestea înseamnă foarte multă muncă și viața mi-a arătat că se poate. Sunt pregătit și suntem pregătiți ca echipă să ducem la îndeplinire visurile noastre și cred că putem să facem Suceava bine”, a declarat Turcoman.

În același timp, candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, a ținut să precizeze că unul dintre cele două centre de permanență va fi deschis în Burdujeni, în fostul cinematograf, iar pentru celălalt există un proiect pe care l-a lăsat încă de când era director al spitalului, în apropierea Direcției de Sănătate Publică Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicul Paul Turcoman a prezentat strategia PSD pentru sănătate în Suceava: Vrem înființarea unui Spital Municipal și a două centre de permanență.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Medicul Paul Turcoman a prezentat strategia PSD pentru sănătate în Suceava: Vrem înființarea unui Spital Municipal și a două centre de permanență5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei