Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 305 (8529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezbatere

Primarul Bogdan Loghin vrea să afle de la rădăuțeni dacă sunt de acord cu amenajarea unei grădini japoneze în parcul de la lac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, i-a invitat pe concetățenii săi la o dezbatere publică în care să spună dacă ar fi de acord ca în parcul Alexandru Sahiadin acest municipiu să fie amenajată o grădină japoneză. Bogdan Loghin a precizat că este vorba despre o locație emblematică a municipiului Rădăuți, parcul de la lac, așa cum este cunoscut, care în momentul de față este „o adevărată ruină”.

„La final de an venim în fața dumneavoastră cu o veste îmbucurătoare, credem noi, care are în prim-plan lacul și parcul Alexandru Sahia.

În momentul de față, suntem în discuții pentru achiziționarea clădirii de pe insulă, pentru a putea, împreună cu luciul de apă pe care l-am câștigat în instanță, să dăm o față nouă acestui loc emblematic al municipiului nostru”, a precizat Loghin. El a arătat că va merge în Consiliul Local Rădăuți cu propunerea de a achiziționa această clădite cu plata în rate pe termen de trei ani.

Primarul din Rădăuți a spus că propunerea pe care o face rădăuțenilor are ca idee de bază structura unei grădini japoneze, incluziv prin amenajarea unei cascade, în acest sens el dorind să cunoască părerea cetățenilor cu privire la proiect.

„Rugămintea mea cea mai mare este să interacționăm pe acest subiect pentru că noi vrem să găsim soluții de finanțare pentru această locație”, le-a transmis Bogdan Loghin locuitorilor din Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Bogdan Loghin vrea să afle de la rădăuțeni dacă sunt de acord cu amenajarea unei grădini japoneze în parcul de la lac.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Bogdan Loghin vrea să afle de la rădăuțeni dacă sunt de acord cu amenajarea unei grădini japoneze în parcul de la lac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei