Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 173 (8397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În fruntea listei

Absolvent al Colegiului Militar, admis primul la Academia Forțelor Aeriene Brașov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Daniel Frunză, proaspăt absolvent al Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung, va avea șansa de a se forma în cadrul Academiei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov, acesta deschizând lista admișilor care vor studia din toamnă la instituția militară.

Daniel a fost admis primul la specializarea Război electronic în aviație și apărare antiaeriană, Facultatea de Sisteme de Securitate Aeriană,din cadrul academiei brașovene.

Pentru admitere, elevul a susținut o probă de verificare a cunoștințelor la limba engleză, matematică și informatică.

Drumul până în acest punct a fost lung și anevoios, însă orele de pregătire continuă, ambiția și determinarea au reușit să îl claseze printre cei mai buni.

„Academia Forțelor Aeriene a reprezentat dintotdeauna alegerea mea de viitor, de altfel, s-a clasat în topul listei cu opțiuni, având în frunte arma Război electronic în aviație și apărare antiaeriană, unde am reușit să intru pe prima poziție. După patru ani încep o nouă etapă, mai încrezător și cu speranța că voi rămâne primul până la final! Aceștia ani m-au maturizat și m-au făcut să înțeleg cât de important este să ai alături niște colegi care să te susțină și să-și ofere o mână de ajutor la fiecare ocazie. Mărturisesc toată recunoștința față de voi, fost pluton 3! Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc familiei, cadrelor militare și profesorilor, fără de care această reușită nu ar fi avut loc!”, a declarat Daniel Frunză.

Din cele șapte locuri disponibile la această specializare, Daniel a reușit să îl ocupe pe primul, urmat de colega lui, absolventa Viviana Pîsu, care a fost admisă a treia.

„Încă de la începutul liceului, Academia Forțelor Aeriene a fost prima mea opțiune pentru viitor. După patru ani de muncă grea, am reușit să îmi îndeplinesc visul și să fiu admisă la specializarea Război electronic în aviație și apărare antiaeriană. Încep acum o nouă promovare, mândră de mine, de reușitele mele și încrezătoare că voi reuși să depășesc orice obstacol viitor!”, a transmis tânăra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolvent al Colegiului Militar, admis primul la Academia Forțelor Aeriene Brașov.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Absolvent al Colegiului Militar, admis primul la Academia Forțelor Aeriene Brașov5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei