Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 143 (8367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Realizate de Simion Tehnoconstruct

Săli de sport moderne, cu tribune de 180 de locuri, finalizate la Vatra Moldoviței și Boroaia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formarea viitorilor campioni naționali, europeni sau mondiali este încurajată prin investiții în sport și educație, iar începând de ieri, infrastructura sportivă a județului Suceava a devenit mai „bogată” cu două săli de sport moderne, care pot fi utilizate pentru practicarea mai multor activități, precum baschet, volei sau tenis. Noile modele de săli, realizate după un proiect tip, sunt dotate și cu tribună pentru spectatori, cu 180 de locuri, dar și cu  vestiare pentru sportivi, grupuri sanitare pentru public, ba chiar și zonă cu locuri de parcare.

Cele două săli de sport moderne recepționate de Compania Națională de Investiții și autoritățile locale în cursul zilei de marți, 20 iunie, în comunele Boroaia și Vatra Moldoviței, au fost realizate de Simion Tehnoconstruct, o companie care s-a remarcat prin seriozitate și realizarea lucrărilor licitate cu mult înainte de termen (ex. prima creșă „verde” din România, realizată în doar trei luni și jumătate).

Cele două săli de sport au fost realizate după un proiect tip, în cadrul subprogramului Săli de Sport, prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social derulat de Compania Națională de Investiții S.A.

Suprafața minimă de teren necesară amplasării acestora a fost de 3.300 mp, cu acces la strada principală, dar și la toate rețelele de utilități.

Ambele săli de sport au ca regim de înălțime P+1, partea de la parter fiind dedicată sportivilor și activităților sportive, iar cea de la etaj, spectatorilor.

Din start, sălile de sport recepționate la Boroaia și Vatra Moldoviței au fost dimensionate astfel încât să poată fi utilizate pentru mai multe discipline sportive, existând marcaje cu distanțele de siguranță aferente care permit practicarea de sporturi precum baschet, tenis sau volei. 

Totodată, respectivele săli de sport pot fi utilizate și pentru activități non-sportive, de genul celor culturale sau recreative, fiind un plus pentru întreaga comunitate locală.

Suprafața construită a sălilor de sport este de 1445 mp, iar cea desfășurată de 1750 mp, valoarea investiției fiind de aproape 11 milioane de lei, pentru fiecare în parte.

În urma procedurilor de achiziţie derulate de CNI, contractele de execuţie au fost adjudecate de către compania Simion Tehnoconstruct la finele anului trecut, lucrările la sala de sport de la Vatra Moldoviței fiind demarate în octombrie, iar pentru cea de la Boroaia, în noiembrie 2022.

Deși ambele lucrări au fost demarate în iarnă, când în construcții posibilitățile de lucru sunt limitate, ambele săli de sport au fost finalizate și recepționate în prima jumătate a anului 2023, adăugându-se palmaresului impresionant de lucrări publice și private executate în termen cât mai scurt și cu responsabilitate maximă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săli de sport moderne, cu tribune de 180 de locuri, finalizate la Vatra Moldoviței și Boroaia.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Săli de sport moderne, cu tribune de 180 de locuri, finalizate la Vatra Moldoviței și Boroaia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei