Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 123 (8347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Aeroportul Suceava își va extinde platforma pentru parcarea avioanelor comerciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava intenționează să extindă platforma pentru parcarea avioanelor. Pentru începerea acestei investiții, Consiliul Județean Suceava urmează să aprobe în ședința de la finalul acestei luni un proiect pentru trecerea din domeniul public al orașului Salcea în domeniul public al judeţului Suceava a unui teren cu o suprafață de 13076 mp (1,307 hectare). Terenul se află în apropierea aeroportului Suceava. Pentru a face schimbul, în aceeași hotărâre se precizează faptul că CJ Suceava își exprimă acordul de principiu privind trecerea din domeniul public al judeţului în domeniul public al oraşului Salcea a unei suprafeţe echivalente de 13076 mp. În referatul de aprobare al proiectului de hotărâre, vicepreședintele CJ Suceava, Vasile Tofan precizează că Aeroportul Ștefan cel Mare a solicitat sprijinul în vederea extinderii platformei 1 pe care parchează aeronavele comerciale, având în vedere creşterea traficului aerian din ultimii ani. Vasile Tofan a precizat că Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava joacă un rol vital şi unic în conectarea judeţelor din Nord-Estul României, fără a lua în calcul deschiderea către Ucraina şi Republica Moldova, încurajând astfel coeziunea economică şi socială. El a precizat că proiectele de modernizare ale aeroportului contribuie la asigurarea unei infrastructuri judeţene şi naţionale de transport extinse, moderne şi durabile, conducând la dezvoltarea economiei şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor.

Vasile Tofan a făcut precizarea că administrația județeană are posibilitatea de a transmite orașului Salcea o suprafață echivalentă de teren necesară aeroportului, suprafață situată în afara gardului perimetral.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aeroportul Suceava își va extinde platforma pentru parcarea avioanelor comerciale.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeroportul Suceava își va extinde platforma pentru parcarea avioanelor comerciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei