Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 295 (8212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Șoferul care a intrat pe un drum european fără a se asigura, reținut în arest pentru o alcoolemie de peste 2,4 la mie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer care a fost oprit de polițiști, la finele săptămânii trecute, după ce agenții au observat cum un autoturism care circula pe drumul comunal de la Bosanci a pătruns pe D.N. 2, la Cumpărătura și a traversat intersecția în viteză, având un mers sinuos, a ajuns în arest, reținut pentru 24 de ore.

Măsura a fost luată marți, 13 decembrie, după ce la dosar a ajuns rezultatul alcoolemiei în sânge. S-a stabilit că Gabriel Belciug, în vârstă de 25 de ani, avea concentrația de 2,41 la mie, respectiv 2,28 la mie proba doi, alcoolemie evident foarte mare.

La finele săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.40, un echipaj de la Secția Rurală Ipotești, în timp ce efectua activități de supraveghere trafic, la Cumpărătura, a observat modul suspect în care a pătruns pe E 85 mașina condusă de inculpat.

Polițiștii au plecat în urmărirea VW-ului Passat, cu semnalele acustice și luminoase pornite. Șoferul s-a conformat și s-a oprit.

Tânărul de la volan a suflat în etilotestul polițiștilor, rezultând valoarea de 1,30 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul pericol public a fost condus apoi la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În ultima perioadă, polițiștii emit ordonanțe de reținere în arest în cazul infracțiunii de conducere sub influența alcoolului dacă alcoolemia este mare chiar și când nu este vorba de o a doua infracțiune (cumul), mesajul de fermitate fiind de felicitat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a intrat pe un drum european fără a se asigura, reținut în arest pentru o alcoolemie de peste 2,4 la mie.
 Vizualizări articol: 395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferul care a intrat pe un drum european fără a se asigura, reținut în arest pentru o alcoolemie de peste 2,4 la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei