Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 214 (8131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la Alain Delon, Marianne Faithfull și Mick Jagger

Două fotografii în care avem în prim-plan pe Alain Delon alături de cuplul format din Marianne Faithfull și Mick Jagger.

În prima fotografie (A) poziția picioarelor la Alain Delon – gamba stângă poziționată pe genunchiul drept (1A) – ne sugerează că acesta manifestă o încredere puternică în propria masculinitate, se simte superior – poziția ambelor mâini ce sunt plasate pe gamba și genunchiul stâng, nefiind interesat de Marianne Faithfull – poziția piciorului stâng (1A) ce este orientat cu talpa spre dreapta.

Marianne Faithfull este categoric atrasă de Alain Delon – poziția piciorului stâng ce este orientat spre acesta (2A), înclinarea capului către el. Această atitudine apare deseori atunci când există o doză mare de atracție. Corpul Mariannei Faithfull este înclinat spre Alain Delon. Fiind atrasă de el, ea simte nevoia de a intra cât mai mult în spațiul intim al acestuia. Prin poziția șoldurilor ei, ne arată clar că practic îi întoarce spatele iubitului ei.

Mick Jagger este un monument de frustrare, încordare, inferioritate și lipsă de masculinitate. Această încolăcire dublă a picioarelor (3A) este deseori abordată de femei în momentul când sunt tensionate, inhibate, iar poziția palmei drepte a acestuia ne arată că se simte pierdut, dominat și inhibat de masculinitatea lui Alain Delon și de lipsa de interes a iubitei lui față de el. Privește în stânga sus, are corpul încordat și se preface că totul e bine și frumos. Faptul că are totuși coapsa stângă la nivel de genunchi orientată spre iubita lui ne sugerează că încă mai speră la o minune.

În fotografia a doua (B), Alain Delon este la fel de dezinteresat de Marianne Faithfull – poziționarea piciorului stâng al acestuia spre dreapta (1B). La fel de încrezător în masculinitatea sa, el face conversație cu Marianne Faithfull ca și cum i ar face acesteia o favoare și de pe un nivel de superioritate – analizăm aici postura capului acestuia.

Marianne Faithfull este total orientată spre Alain Delon – analizăm aici poziția picioarelor ei (2B), rotirea capului spre dreapta și poziția mâinii ei stângi. Marianne Faithfull „îi aparține” lui Alain Delon, iar el știe asta și se joacă cu ea de dragul flirtului.

Mick Jagger a abandonat orice speranță și urmă de masculinitate. Analizăm aici privirea acestuia îndreptată în jos, orientarea piciorului drept și modul de încrucișare a picioarelor unde genunchii sunt poziționați unul lângă altul cu gambele apropiate. Acest mod de încrucișare a picioarelor indică prezența unui caracter slab, stimă de sine scăzută, lipsă de masculinitate și faptul că de obicei pierde bătălia înainte să înceapă, la fel ca în acest caz. S-a retras din realitate într-o lume imaginară a gândurilor unde probabil că este un erou plin de masculinitate.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Alain Delon, Marianne Faithfull și Mick Jagger.
 Vizualizări articol: 4695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 32 voturi
Limbajul nonverbal la Alain Delon, Marianne Faithfull și Mick Jagger4.8532

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei